1. Pavlova med glaserte nøtter

    Pavlova med honningglaserte nøtter

    Pavlova kan toppes med masse spennende godsaker. Prøv denne varianten med knasende honningglaserte nøtter.
    • Middels
    • 80 min
  2. Pavlova festkake

    Pavlova

    Himmelsk god festkake med marengsbunn, vaniljekremfyll og ferske bær.
    • Middels
    • 90 min
    • 75 min
  3. Trelags pavlova med krem og lemon curd

    Trelags pavlova med krem og lemon curd

    Søt, sprø marengs med fløyelsmyk krem og syrlig sitron er en perfekt kombinasjon. Denne kaken pynter også opp på festbordet.
    • Middels
    • 120 min
  4. Nyttårspavlova med limekrem og eksotisk frukt

    Pavlova med limekrem og eksotisk frukt

    Kanskje verdens beste kake! Himmelsk god marengsbunn med digg sitrongress- og limekrem.
    • Middels
    • 60 min
  5. Pavlova-bowl

    Pavlova-bowl

    Bring pavlovaen til nye høyder ved å forme den til en rund bolle og fylle den med pisket krem, bjørnebær, fiken og solbærsyltetøy.
    • Middels
    • 100 min
    • 90 min
  6. Pavlova-krans med appelsin

    Pavlova-krans med appelsin

    En lekker måte og servere pavlova på! Appelsin, og spesielt rød appelsin i sesong, gir en god kombinasjon av søtt, surt og bittert i møte med marengs.
    • Middels
    • 90 min
    • 80 min
  7. Pavlova

    Pavlova med kiwi

    Oppskrift på en herlig pavlovakake som er fantastisk flott å servere. Marengsbunnen kan du gjøre ferdig lang tid i forveien, og oppbevare tørt. 
    • Enkel
    • 90 min
    • 80 min
  8. Knust pavlova med bakt bringebærsaus

    Knust pavlova med bakt bringebærsaus

    Du må ikke knuse marengsbunnen for å servere den med deilig, bakt bringebærsaus, myk vaniljekrem og friske bær; men det gjør den litt annerledes og dessuten enklere å forsyne seg fra. Det kan også være redningen om pavlovaen ikke blir helt vellykket!
    • Enkel
    • 90 min
    • 65 min
  9. Pavlova med Kesam og tropisk frukt

    Pavlova med Kesam og tropisk frukt

    Marengsbunn kan lages flere dager i forveien. Oppbevar bunnen i en stor lufttett boks i romtemperatur. Men vent med kesamfyllet til rett før servering. Pavlova er en klassiker det er gøy å mestre. Sprø, myk og frisk på samme tid.
    • Enkel
    • 110 min
  10. Fargerik pavlova i lag

    Fargerik pavlova i lag

    Denne pavlovakaken er en fest! Med marengs-lag i forskjellige farger, er det enkelt å lage en morsom kake fylt med krem og bær.
    • Middels
    • 90 min
    • 80 min
  11. Pavlova-krans

    Pavlova-krans

    Denne fargerike pavlovakransen er en show-stopper! Fylt med krem og bær blir dette festens midtpunkt.
    • Middels
    • 90 min
    • 80 min
  12. Pavlova-iskake med seigmenn

    Pavlova-iskake med seigmenn

    Is og kake i ett! Bedre kan det nesten ikke bli. Når pavlovakaka i tillegg er pyntet med Laban seigmenn er det ekstra gøy i barneselskap. 
    • Middels
    • 90 min
    • 80 min