Bønne- og pastasuppe

(3)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Dette er en vegetarsuppe med inspirasjon fra Italia. Urtene persille, timian og basilikum setter en ekstra smak på suppen.

Antall porsjoner

Ingredienser

2 stkgulrøtter
1 stksquash
2 stkhvitløksfedd
1 lgrønnsaksbuljong (evt vann tilsatt buljong)
400 ghermetiske tomater (1 boks = 400 g)
400 gmakaroni eller annen pasta
2 dlvann
400 gbønner i tomatsaus
1 sstørket persille
1 tstimian
1 tsbasilikum
¼ tspepper

Slik gjør du det

    1. Skrell gulrot. Del gulrot og squash i tynne skiver. Finhakk hvitløk.
    2. Kok opp buljong, hakket tomat, pasta, hvitløk og gulrot i en kjele. Senk varmen og la suppen småkoke i 6-8 minutter.
    3. Tilsett squash og kok opp. La suppen småkoke til alt er mørt, ca 5 minutter. Rør med jevne mellomrom.
    4. Tilsett vann, bønner, persille, timian, basilikum og pepper. La alt få et lite oppkok.

Kommentarer

  Legg til kommentar