Bønne og pastasuppe

Bønne- og pastasuppe

0
5
Enkel30 min
Dette er en vegetarsuppe med inspirasjon fra Italia. Urtene persille, timian og basilikum setter en ekstra smak på suppen.

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 2 stk
    gulrøtter
  • 1 stk
    squash
  • 2 stk
    hvitløksfedd
  • 1 l
    grønnsaksbuljong (evt vann tilsatt buljong)
  • 400 g
    hermetiske tomater (1 boks = 400 g)
  • 400 g
    makaroni eller annen pasta
  • 2 dl
    vann
  • 400 g
    bønner i tomatsaus
  • 1 ss
    tørket persille
  • 1 ts
    timian
  • 1 ts
    basilikum
  • ¼ ts
    pepper

Slik gjør du det

  1. 1

    Skrell gulrot. Del gulrot og squash i tynne skiver. Finhakk hvitløk.

  2. 2

    Kok opp buljong, hakket tomat, pasta, hvitløk og gulrot i en kjele. Senk varmen og la suppen småkoke i 6-8 minutter.

  3. 3

    Tilsett squash og kok opp. La suppen småkoke til alt er mørt, ca 5 minutter. Rør med jevne mellomrom.

  4. 4

    Tilsett vann, bønner, persille, timian, basilikum og pepper. La alt få et lite oppkok.

Del denne oppskriften: