Bønne og pastasuppe

Bønne- og pastasuppe

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 30 min
Dette er en vegetarsuppe med inspirasjon fra Italia. Urtene persille, timian og basilikum setter en ekstra smak på suppen.

Ingredienser

Antall porsjoner

2 stk gulrøtter
1 stk squash
2 stk hvitløksfedd
1 l grønnsaksbuljong (evt vann tilsatt buljong)
400 g hermetiske tomater (1 boks = 400 g)
400 g makaroni eller annen pasta
2 dl vann
400 g bønner i tomatsaus
1 ss tørket persille
1 ts timian
1 ts basilikum
¼ ts pepper

Slik gjør du det

    1. Skrell gulrot. Del gulrot og squash i tynne skiver. Finhakk hvitløk.
    2. Kok opp buljong, hakket tomat, pasta, hvitløk og gulrot i en kjele. Senk varmen og la suppen småkoke i 6-8 minutter.
    3. Tilsett squash og kok opp. La suppen småkoke til alt er mørt, ca 5 minutter. Rør med jevne mellomrom.
    4. Tilsett vann, bønner, persille, timian, basilikum og pepper. La alt få et lite oppkok.
Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat