Grønn curry

Grønn curry

0
18
Enkel35 min
Grønn curry er en enkel og eksotisk gryterett fra Asia som varmer litt ekstra når det er kaldt ute.

Ingredienser

Antall porsjoner

Slik gjør du det

  1. 1

    Finriv ingefær og finhakk sitrongress og hvitløk. Kok opp med eplejuice og la småkoke til væskemengden er halvert, ca. 5 minutter.

  2. 2

    Kok ris etter anvisning på pakken.

  3. 3

    Tilsett kokosmelk og fløte og kok til sausen tykner, ca. 10 minutter. Rør inn currypasta og smak til med fiskesaus.

    Tips

    Du kan justere styrken på retten ved å tilsette mer currypasta. Smak deg fram.

  4. 4

    Del kyllingen i biter og brun i smør i en varm gryte til gyllen på alle sider. Hakk løk og fres med i 3 minutter.

  5. 5

    Del paprika i biter og vend inn. Hell over sausen og kok opp. Smak til med lime og server med frisk koriander og ris.

Tips

Bruker du en hel kylling i denne retten, er beina med å gi enda mer smak. Del kyllingen i to langs ryggen og del hver halvdel i fire.

Del denne oppskriften: