Grønn curry
Grønn curry er en enkel og eksotisk gryterett fra Asia som varmer litt ekstra når det er kaldt ute.

Ingredienser
Slik gjør du
- 1Finriv ingefær og finhakk sitrongress og hvitløk. Kok opp med eplejuice og la småkoke til væskemengden er halvert, ca. 5 minutter. 
- 2Kok ris etter anvisning på pakken. 
- 3Tilsett kokosmelk og fløte og kok til sausen tykner, ca. 10 minutter. Rør inn currypasta og smak til med fiskesaus. Tips Du kan justere styrken på retten ved å tilsette mer currypasta. Smak deg fram. 
- 4Del kyllingen i biter og brun i smør i en varm gryte til gyllen på alle sider. Hakk løk og fres med i 3 minutter. 
- 5Del paprika i biter og vend inn. Hell over sausen og kok opp. Smak til med lime og server med frisk koriander og ris. 
Tips
Bruker du en hel kylling i denne retten, er beina med å gi enda mer smak. Del kyllingen i to langs ryggen og del hver halvdel i fire.




