Sprø sjokoladetopper

Sprø sjokoladetopper

16
  • Enkel
  • 15 min
Oppskrift på sprø sjokoladetopper er like enkelt å lage som det smaker godt. Med sjokolade, kokos, knuste cornflakes og litt revet limeskall for å sette syrligheten, har du en liten godbit enten til deg selv eller til noen du setter pris på. Bruk glutenfrie corn flakes hvis du ønsker det.

Ingredienser

Sjokoladetopper

225 g sjokolade
1 ss TINE Meierismør
3 dl lett knuste cornflakes
3 dl kokosmasse
1 ss revet limeskall

Slik gjør du det

    1. Smelt sjokolade sammen med smør forsiktig i mikrovnen eller i vannbad.
    2. Bland i corflakes, kokos og limeskall.
    3. Ved hjelp av to skjeer lager du munnfuller av gode sjokoladetopper på et brett med bakepapir. La dem avkjøle. Når toppene er helt stivnet, legger du dem i en boks eller et glass og oppbevarer dem kjølig.
Tips

Du kan gjerne bytte ut sjokoladen med hvit sjokolade for å få et snøballpreg på de gode toppene.

Kommentarer

  • Silje

    3 år siden
    Heisann. Når det står kunn sjokolade er det vanlig melkesjokolade eller bake sjokolade? Lys/mørk :)

     (1)

    • Annicken Rønning Stenmark, Kokk og kundekonsulent

      3 år siden
      Hei Silje, det kan man velge selv ut i fra hva man foretrekker :) God bakst!

       (1)


Det er mye kjærlighet i god mat