Sprø sjokoladetopper
Enkel•15 min min
Oppskrift på sprø sjokoladetopper er like enkelt å lage som det smaker godt. Med sjokolade, kokos, knuste cornflakes og litt revet limeskall for å sette syrligheten, har du en liten godbit enten til deg selv eller til noen du setter pris på. Bruk glutenfrie corn flakes hvis du ønsker det.
Ingredienser
Antall porsjoner
Sjokoladetopper
-
225 gsjokolade
-
1 ss
-
3 dllett knuste cornflakes
-
3 dlkokosmasse
-
1 ssrevet limeskall
Slik gjør du det
-
1
Smelt sjokolade sammen med smør forsiktig i mikrovnen eller i vannbad.
-
2
Bland i corflakes, kokos og limeskall.
-
3
Ved hjelp av to skjeer lager du munnfuller av gode sjokoladetopper på et brett med bakepapir. La dem avkjøle. Når toppene er helt stivnet, legger du dem i en boks eller et glass og oppbevarer dem kjølig.