Skip to main content

Tranebær- og pistasjegodt

Enkel
25min

Hjemmelaget sjokoladekonfekt med tranebær og pistasjenøtter. Husk at konfekten må stå kjølig i minst 4 timer. 1 porsjon gir ca. 30 biter.

3.8
(6)
Next ImageTranebær- og pistasjegodt

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

150 g
mørk sjokolade
1 ts
vaniljesukker
0.5 dl
hakkede ferske tranebær
0.5 dl
hakkede pistasjenøtter

Pynt:

1 ss
pistasjenøtter
1 ss
ferske tranebær

Fremgangsmåte

  1. Finn frem konfektformer eller små muffinsformer.

  2. Kok opp fløte i en kjele. Ta den fra varmen.

  3. Knekk sjokolade i biter og legg i fløten. Rør til sjokoladen er helt smeltet. Tilsett vaniljesukker, tranebær og pistasjenøtter.

  4. Fordel sjokoladeblandingen i formene. Pynt med nøtter og tranebær. Sett konfekten kjølig i ca. 4 timer til den har stivnet.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

For en annerledes vri, kan du bytte ut tranebær med for eksempel tørket aprikos i biter.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter