
Tranebær- og pistasjegodt
Hjemmelaget sjokoladekonfekt med tranebær og pistasjenøtter. Husk at konfekten må stå kjølig i minst 4 timer. 1 porsjon gir ca. 30 biter.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Pynt:
Fremgangsmåte
- 1
Finn frem konfektformer eller små muffinsformer.
- 2
Kok opp fløte i en kjele. Ta den fra varmen.
- 3
Knekk sjokolade i biter og legg i fløten. Rør til sjokoladen er helt smeltet. Tilsett vaniljesukker, tranebær og pistasjenøtter.
- 4
Fordel sjokoladeblandingen i formene. Pynt med nøtter og tranebær. Sett konfekten kjølig i ca. 4 timer til den har stivnet.
Tips
For en annerledes vri, kan du bytte ut tranebær med for eksempel tørket aprikos i biter.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter



