Håndkle og blad
Havreboller
(190190)

Havreboller

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Sjokoladekuler med havregryn som kan pyntes med det du ønsker, for eksempel pistasjenøtter eller strøssel. 1 porsjon gir ca. 15 store eller 40 små havreboller.

Håndkle

Ingredienser

Antall porsjoner

Sjokoladekuler med havregryn:

100 gTINE Meierismør, romtemperert
1 dlsukker
2 sskakao
1 tsvaniljesukker
4 dlsmå havregryn
2 ssappelsinjuice

Forslag til pynt:

½ dlpistasjenøtter
5 ssstrøssel
BladBlad

Slik gjør du det

    1. Rør sammen romtemperert smør og sukker. Tilsett kakao, vaniljesukker, havregryn og appelsinjuice. Rør til du får en jevn masse.
    2. Trill små kuler og rull dem i nøtter, strøssel, kokos, perlesukker eller annen pynt.
    3. Oppbevar havrebollene kjølig i boks med lokk.
Blått hjerte
Tips!

Sjokoladekulene kan smakes til med det du ønsker, for eksempel 0,5 ts kanel og 2 ss sterk kaffe, 1 ss appelsinlikør eller noen dråper med romessens.

kommentar

Kommentarer

HåndkleBlått hjerteKjærlighet i god mat