Havreboller

Havreboller

41
  • Enkel
  • 20 min
Sjokoladekuler med havregryn som kan pyntes med det du ønsker, for eksempel pistasjenøtter eller strøssel. 1 porsjon gir ca. 15 store eller 40 små havreboller.

Ingredienser

Sjokoladekuler med havregryn:

100 g TINE Meierismør , romtemperert
1 dl sukker
2 ss kakao
1 ts vaniljesukker
4 dl små havregryn
2 ss appelsinjuice

Forslag til pynt:

½ dl pistasjenøtter
5 ss strøssel

Slik gjør du det

    1. Rør sammen romtemperert smør og sukker. Tilsett kakao, vaniljesukker, havregryn og appelsinjuice. Rør til du får en jevn masse.
    2. Trill små kuler og rull dem i nøtter, strøssel, kokos, perlesukker eller annen pynt.
    3. Oppbevar havrebollene kjølig i boks med lokk.
Tips

Sjokoladekulene kan smakes til med det du ønsker, for eksempel 0,5 ts kanel og 2 ss sterk kaffe, 1 ss appelsinlikør eller noen dråper med romessens.

Kommentarer

  • Einar

    12 måneder siden
    Hvor mye blir en porsjon?

     (3)

    • Annicken , Kokk og kundekonsulent

      12 måneder siden
      Hei Einar,

      Som det står øverst i oppskriften: 1 porsjon gir ca. 15 store eller 40 små havreboller. Lykke til og god bakst :)

       (1)


Det er mye kjærlighet i god mat