Skip to main content

Havreboller

Enkel
20min

Sjokoladekuler med havregryn som kan pyntes med det du ønsker, for eksempel pistasjenøtter eller strøssel. 1 porsjon gir ca. 15 store eller 40 små havreboller.

4.2
(284)
Next ImageHavreboller

Ingredienser

Antall porsjoner

Sjokoladekuler med havregryn:

100 g
TINE® Meierismør, romtemperert
1 dl
sukker
2 ss
kakao
1 ts
vaniljesukker
4 dl
små havregryn
2 ss
appelsinjuice

Forslag til pynt:

0.5 dl
pistasjenøtter
5 ss
strøssel

Fremgangsmåte

  1. Rør sammen romtemperert smør og sukker. Tilsett kakao, vaniljesukker, havregryn og appelsinjuice. Rør til du får en jevn masse.

  2. Trill små kuler og rull dem i nøtter, strøssel, kokos, perlesukker eller annen pynt.

  3. Oppbevar havrebollene kjølig i boks med lokk.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Sjokoladekulene kan smakes til med det du ønsker, for eksempel 0,5 ts kanel og 2 ss sterk kaffe, 1 ss appelsinlikør eller noen dråper med romessens.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter