Havreboller

Havreboller

49
276
Enkel20 min
Sjokoladekuler med havregryn som kan pyntes med det du ønsker, for eksempel pistasjenøtter eller strøssel. 1 porsjon gir ca. 15 store eller 40 små havreboller.

Ingredienser

Antall porsjoner

Sjokoladekuler med havregryn:

  • 100 g
    TINE® Meierismør , romtemperert
  • 1 dl
    sukker
  • 2 ss
    kakao
  • 1 ts
    vaniljesukker
  • 4 dl
    små havregryn
  • 2 ss
    appelsinjuice

Forslag til pynt:

  • ½ dl
    pistasjenøtter
  • 5 ss
    strøssel

Slik gjør du det

  1. 1

    Rør sammen romtemperert smør og sukker. Tilsett kakao, vaniljesukker, havregryn og appelsinjuice. Rør til du får en jevn masse.

  2. 2

    Trill små kuler og rull dem i nøtter, strøssel, kokos, perlesukker eller annen pynt.

  3. 3

    Oppbevar havrebollene kjølig i boks med lokk.

Tips

Sjokoladekulene kan smakes til med det du ønsker, for eksempel 0,5 ts kanel og 2 ss sterk kaffe, 1 ss appelsinlikør eller noen dråper med romessens.

Del denne oppskriften: