
Havreboller
Enkel•20 min min
Sjokoladekuler med havregryn som kan pyntes med det du ønsker, for eksempel pistasjenøtter eller strøssel. 1 porsjon gir ca. 15 store eller 40 små havreboller.
Ingredienser
Antall porsjoner
Sjokoladekuler med havregryn:
-
100 gTINE® Meierismør , romtemperert
-
1 dlsukker
-
2 sskakao
-
1 tsvaniljesukker
-
4 dlsmå havregryn
-
2 ssappelsinjuice
Forslag til pynt:
-
½ dlpistasjenøtter
-
5 ssstrøssel
Slik gjør du det
-
1
Rør sammen romtemperert smør og sukker. Tilsett kakao, vaniljesukker, havregryn og appelsinjuice. Rør til du får en jevn masse.
-
2
Trill små kuler og rull dem i nøtter, strøssel, kokos, perlesukker eller annen pynt.
-
3
Oppbevar havrebollene kjølig i boks med lokk.