
Konfekt av mokkasjokolade
Hjemmelaget konfekt med blanding av sjokolade, nougat og knasende nøtter. Husk at konfektbitene må stå kjølig i minst 2 timer. 1 porsjon gir ca. 35 biter.

Ingredienser
Antall porsjoner
Mokkasjokolade
Fremgangsmåte
- 1
Til denne oppskriften trenger du en kakeform på ca. 15x15 cm. Dekk bunnen med bakepapir.
- 2
Bryt sjokolade i biter og ha i en kjele med nougat og smør. Varm forsiktig til det smelter. Rør litt i massen til den blir jevn og glatt.
- 3
Hakk nøtter. Rør forsiktig inn hakkede nøtter og pulverkaffe. Hold igjen litt nøtter for å ha til pynt på toppen av mokkasjokoladen.
- 4
Hell massen i formen og dryss over resten av nøttene. Sett formen til avkjøling i kjøleskapet i minst 2 timer.
- 5
Bryt eller skjær ut konfektruter ved hjelp av en oljet kniv. Mokkasjokoladen må oppbevares kjølig.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter



