Skip to main content

Konfekt av mokkasjokolade

Enkel
15min

Hjemmelaget konfekt med blanding av sjokolade, nougat og knasende nøtter. Husk at konfektbitene må stå kjølig i minst 2 timer. 1 porsjon gir ca. 35 biter.

3.6
(44)
Next ImageKonfekt av mokkasjokolade

Ingredienser

Antall porsjoner

Mokkasjokolade

100 g
lys sjokolade
100 g
mørk sjokolade
50 g
nougat
0.5 dl
paranøtter (eller pistasjenøtter)
1 ts
kaffepulver

Fremgangsmåte

  1. Til denne oppskriften trenger du en kakeform på ca. 15x15 cm. Dekk bunnen med bakepapir.

  2. Bryt sjokolade i biter og ha i en kjele med nougat og smør. Varm forsiktig til det smelter. Rør litt i massen til den blir jevn og glatt.

  3. Hakk nøtter. Rør forsiktig inn hakkede nøtter og pulverkaffe. Hold igjen litt nøtter for å ha til pynt på toppen av mokkasjokoladen.

  4. Hell massen i formen og dryss over resten av nøttene. Sett formen til avkjøling i kjøleskapet i minst 2 timer.

  5. Bryt eller skjær ut konfektruter ved hjelp av en oljet kniv. Mokkasjokoladen må oppbevares kjølig.

Trykk for å vurdere oppskriften

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter