Konfekt av mokkasjokolade
Hjemmelaget konfekt med blanding av sjokolade, nougat og knasende nøtter. Husk at konfektbitene må stå kjølig i minst 2 timer. 1 porsjon gir ca. 35 biter.
Enkel•15 min•1 personer
Ingredienser
Mokkasjokolade
- 100 g lys sjokolade
- 100 g mørk sjokolade
- 50 g nougat
- 50 g TINE® Meierismør
- 0.5 dl paranøtter, (eller pistasjenøtter)
- 1 ts kaffepulver
Slik gjør du
1
Til denne oppskriften trenger du en kakeform på ca. 15x15 cm. Dekk bunnen med bakepapir.
2
Bryt sjokolade i biter og ha i en kjele med nougat og smør. Varm forsiktig til det smelter. Rør litt i massen til den blir jevn og glatt.
3
Hakk nøtter. Rør forsiktig inn hakkede nøtter og pulverkaffe. Hold igjen litt nøtter for å ha til pynt på toppen av mokkasjokoladen.
4
Hell massen i formen og dryss over resten av nøttene. Sett formen til avkjøling i kjøleskapet i minst 2 timer.
5
Bryt eller skjær ut konfektruter ved hjelp av en oljet kniv. Mokkasjokoladen må oppbevares kjølig.