
Sprø sjokoladetopper
Oppskrift på sprø sjokoladetopper er like enkelt å lage som det smaker godt. Med sjokolade, kokos, knuste cornflakes og litt revet limeskall for å sette syrligheten, har du en liten godbit enten til deg selv eller til noen du setter pris på. Bruk glutenfrie corn flakes hvis du ønsker det.

Ingredienser
Antall porsjoner
Sjokoladetopper
Fremgangsmåte
- 1
Smelt sjokolade sammen med smør forsiktig i mikrovnen eller i vannbad.
- 2
Bland i corflakes, kokos og limeskall.
- 3
Ved hjelp av to skjeer lager du munnfuller av gode sjokoladetopper på et brett med bakepapir. La dem avkjøle. Når toppene er helt stivnet, legger du dem i en boks eller et glass og oppbevarer dem kjølig.
Tips
Du kan gjerne bytte ut sjokoladen med hvit sjokolade for å få et snøballpreg på de gode toppene.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter



