Skip to main content
TINE Kjøkken Logo

Sprø sjokoladetopper

Enkel
15min

Oppskrift på sprø sjokoladetopper er like enkelt å lage som det smaker godt. Med sjokolade, kokos, knuste cornflakes og litt revet limeskall for å sette syrligheten, har du en liten godbit enten til deg selv eller til noen du setter pris på. Bruk glutenfrie corn flakes hvis du ønsker det.

4.0
(63)
Next ImageSprø sjokoladetopper

Ingredienser

Antall porsjoner

Sjokoladetopper

225 g
sjokolade
3 dl
lett knuste cornflakes
3 dl
kokosmasse
1 ss
revet limeskall

Fremgangsmåte

  1. Smelt sjokolade sammen med smør forsiktig i mikrovnen eller i vannbad.

  2. Bland i corflakes, kokos og limeskall.

  3. Ved hjelp av to skjeer lager du munnfuller av gode sjokoladetopper på et brett med bakepapir. La dem avkjøle. Når toppene er helt stivnet, legger du dem i en boks eller et glass og oppbevarer dem kjølig.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Du kan gjerne bytte ut sjokoladen med hvit sjokolade for å få et snøballpreg på de gode toppene.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter