Skip to main content

Sjokoladetrøffel med appelsin

Middels
35min

Mektige sjokoladetrøfler med mørk sjokolade og smak av appelsin. Husk at trøflene må stå kjølig i minst 4 timer. 1 porsjon gir ca. 40 biter.

4.5
(21)
Next ImageSjokoladetrøffel med appelsin

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

300 g
mørk sjokolade
0.5 stk
appelsin

Til pynt:

100 stk
sølvkuler

Fremgangsmåte

  1. Finn frem en form på ca. 15x20 cm.

  2. Kok opp fløte og smør i en kjele. Ta kjelen fra varmen. Knekk sjokolade i biter. Rør i fløten og la den smelte.

  3. Riv skall fra appelsin. Rør i kesam og appelsinskall.

  4. Hell blandingen i formen. Strø sølvkuler over og la blandingen stå kjølig i minst 4 timer.

  5. Ta trøffelen ut av formen og skjær den i biter med en skarp kniv.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Pakk gjerne bitene inn i cellofan. Det gjør dem ekstra spennende.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter