
Sjokoladetrøffel med appelsin
Mektige sjokoladetrøfler med mørk sjokolade og smak av appelsin. Husk at trøflene må stå kjølig i minst 4 timer. 1 porsjon gir ca. 40 biter.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Til pynt:
Fremgangsmåte
- 1
Finn frem en form på ca. 15x20 cm.
- 2
Kok opp fløte og smør i en kjele. Ta kjelen fra varmen. Knekk sjokolade i biter. Rør i fløten og la den smelte.
- 3
Riv skall fra appelsin. Rør i kesam og appelsinskall.
- 4
Hell blandingen i formen. Strø sølvkuler over og la blandingen stå kjølig i minst 4 timer.
- 5
Ta trøffelen ut av formen og skjær den i biter med en skarp kniv.
Tips
Pakk gjerne bitene inn i cellofan. Det gjør dem ekstra spennende.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter



