Sjokoladetrøffel med appelsin
Mektige sjokoladetrøfler med mørk sjokolade og smak av appelsin. Husk at trøflene må stå kjølig i minst 4 timer. 1 porsjon gir ca. 40 biter.
Middels•35 min•1 personer
Ingredienser
- 1 dl TINE® Kremfløte
- 50 g TINE® Meierismør
- 300 g mørk sjokolade
- 0.5 stykk appelsin
- 1 dl Kesam® Naturell Laktosefri
Slik gjør du
1
Finn frem en form på ca. 15x20 cm.
2
Kok opp fløte og smør i en kjele. Ta kjelen fra varmen. Knekk sjokolade i biter. Rør i fløten og la den smelte.
3
Riv skall fra appelsin. Rør i kesam og appelsinskall.
4
Hell blandingen i formen. Strø sølvkuler over og la blandingen stå kjølig i minst 4 timer.
5
Ta trøffelen ut av formen og skjær den i biter med en skarp kniv.
TipsPakk gjerne bitene inn i cellofan. Det gjør dem ekstra spennende.