Sjokoladefudge

Sjokoladefudge

51
100
Middels60 min
Fudge av grovhakket sjokolade, marshmallows og valnøtter. Lag og gi bort i gave, eller kos deg med fudgen selv. 1 porsjon gir ca. 45 biter.

Ingredienser

Antall porsjoner

Slik gjør du det

  1. 1

    Finn frem en form på 20x20 cm som du dekker med bakepapir.

  2. 2

    Varm melk forsiktig sammen med sukker og melis i en kjele. Rør med treskje til sukkeret har smeltet.

  3. 3

    Tilsett smør, sjokolade og honning eller sirup under omrøring. Kok opp under lokk og la det koke i 2 minutter. Løft av lokket og kok til massen er passe fast, men likevel myk. Det tar ca. 12 minutter.

  4. 4

    Sett kjelen i kaldt vannbad. Visp til massen er kremaktig og har lysnet litt. Hakk valnøtter og del marshmallows i små biter. Tilsett i blandingen. Hell i formen.

  5. 5

    Avkjøl blandingen litt. Marker firkanter i massen med en spiss, oljet kniv. Sett fudgen kjølig og skjær den i biter.

Del denne oppskriften: