Sjokoladekarameller

Sjokoladekarameller

53
  • Middels
  • 90 min
Hjemmelaget karamell med god smak av sjokolade. Morsomt å lage, morsomt å få.

Ingredienser

Utstyr

Bakepapir
60 g TINE Meierismør
3 dl TINE Kremfløte
1 ½ dl sirup
1 ¾ dl sukker
1 ss vaniljesukker
3 ss kakao

Slik gjør du det

    1. Bland smør, kremfløte, sirup, sukker, vaniljesukker og kakao i en vid kjele.
    2. La blandingen stå og småkoke uten lokk ved middels varme. Rør i massen av og til under kokingen. Den er ferdig når en dråpe som dryppes i kaldt vann kan rulles til en kule.
    3. Hell massen i en form på 20x20 cm, eller utover en stekeplate med bakepapir. Skjær i ruter når den er nesten kald.
Tips

Pakk gjerne sjokoladekaramellene i cellofan. Det gjør dem ekstra spennende.

Kommentarer

  • Sofie

    1 år siden
    Kan man bruke bakekakao?

     (0)

    • Annicken , Kokk og kundekonsulent

      1 år siden
      Det kan du, Sofie :)

       (0)


Det er mye kjærlighet i god mat