
Fylte konfektbiter
Små konfektbiter fylt med sjokoladeganache med appelsin, sitronkrem og bringebærfromasj. Oppskriften ble laget av Helga Strand Skånland i forbindelse med en konkurranse av TINE og KK.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1
Finn frem konfektformer.
- 2
Lag det fyllet du ønsker. Fremgangsmåtene finner du under.
- 3
Smelt sjokolade i vannbad. Ha litt sjokolade i hver form. Vend på formene, slik at sjokoladen dekker bunn og oppover kantene. Sett formen i fryseren, slik at sjokoladen blir blank og stiv. Legg en liten klump med fyll i hver form og fyll på med sjokolade.
Tips
Du kan fylle konfektbitene med det du ønsker. Hva med å prøve en variant med syltetøy?
Sjokoladeganache med appelsin:
- 4
Varm opp fløte til kokepunktet. Ta den bort fra varmen og ha i sjokolade. Riv skall fra appelsin. Tilsett appelsinskall og rør godt. La ganachen bli stiv i kjøleskapet, ca. 2 timer før bruk.
Sitronkrem:
- 5
Rør smør og fløte sammen. Tilsett melis og sitron. Rør sammen til du får en smidig røre.
Bringebærganache:
- 6
Kok opp vann og bland med gelépulver. Avkjøl til halvstivt i kjøleskapet. Visp kremfløte og bland med geléen. La det hele hvile i kjøleskapet i noen timer.