
Kokoshjerter i pastell
Smakfulle kokoshjerter i pastellfarger. Oppskriften ble laget av Sissel Myrbakken Sæther i forbindelse med en konkurranse av TINE og KK. Kokoshjertene må stå kaldt i ca. 5 timer før de kan serveres.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1
Finn frem små, hjerteformede kakeformer.
- 2
Bland kremfløte og melis. Ha i kokos og bland alt til en fast masse.
- 3
Fordel massen i tre ulike skåler og tilsett konditorfarge. Bland godt.
- 4
Fordel fyllet i formene, og sett kaldt til det har samlet seg. Dette tar ca. 5 timer.
- 5
Ta hjertene ut av formene. Legg dem på en seng av kokos.
Tips
Hvis du ønsker, kan du smelte 250 gram mørk sjokolade og dyppe hjertene i.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter



