Skip to main content

Kokoshjerter i pastell

Enkel
10min

Smakfulle kokoshjerter i pastellfarger. Oppskriften ble laget av Sissel Myrbakken Sæther i forbindelse med en konkurranse av TINE og KK. Kokoshjertene må stå kaldt i ca. 5 timer før de kan serveres.

3.9
(33)
Next ImageKokoshjerter i pastell

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

4 dl
melis
5 dl
kokosmasse
4 dråper
konditorfarge i tre ulike farger

Fremgangsmåte

  1. Finn frem små, hjerteformede kakeformer.

  2. Bland kremfløte og melis. Ha i kokos og bland alt til en fast masse.

  3. Fordel massen i tre ulike skåler og tilsett konditorfarge. Bland godt.

  4. Fordel fyllet i formene, og sett kaldt til det har samlet seg. Dette tar ca. 5 timer.

  5. Ta hjertene ut av formene. Legg dem på en seng av kokos.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Hvis du ønsker, kan du smelte 250 gram mørk sjokolade og dyppe hjertene i.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter