
Kokoshjerter i pastell
Enkel•10 min min
Smakfulle kokoshjerter i pastellfarger. Oppskriften ble laget av Sissel Myrbakken Sæther i forbindelse med en konkurranse av TINE og KK. Kokoshjertene må stå kaldt i ca. 5 timer før de kan serveres.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
1 ½ dl
-
4 dlmelis
-
5 dlkokosmasse
-
4 dråperkonditorfarge i tre ulike farger
Slik gjør du det
-
1
Finn frem små, hjerteformede kakeformer.
-
2
Bland kremfløte og melis. Ha i kokos og bland alt til en fast masse.
-
3
Fordel massen i tre ulike skåler og tilsett konditorfarge. Bland godt.
-
4
Fordel fyllet i formene, og sett kaldt til det har samlet seg. Dette tar ca. 5 timer.
-
5
Ta hjertene ut av formene. Legg dem på en seng av kokos.