Kokoshjerter i pastell
Smakfulle kokoshjerter i pastellfarger. Oppskriften ble laget av Sissel Myrbakken Sæther i forbindelse med en konkurranse av TINE og KK. Kokoshjertene må stå kaldt i ca. 5 timer før de kan serveres.
Enkel•10 min•1 personer
Ingredienser
- 1.5 dl TINE® Kremfløte
- 4 dl melis
- 5 dl kokosmasse
- 4 dråpe konditorfarge, i tre ulike farger
Slik gjør du
1
Finn frem små, hjerteformede kakeformer.
2
Bland kremfløte og melis. Ha i kokos og bland alt til en fast masse.
3
Fordel massen i tre ulike skåler og tilsett konditorfarge. Bland godt.
4
Fordel fyllet i formene, og sett kaldt til det har samlet seg. Dette tar ca. 5 timer.
5
Ta hjertene ut av formene. Legg dem på en seng av kokos.
TipsHvis du ønsker, kan du smelte 250 gram mørk sjokolade og dyppe hjertene i.