Smakfulle kokoshjerter i pastellfarger

Kokoshjerter i pastell

17
  • Enkel
  • 10 min
Smakfulle kokoshjerter i pastellfarger. Oppskriften ble laget av Sissel Myrbakken Sæther i forbindelse med en konkurranse av TINE og KK. Kokoshjertene må stå kaldt i ca. 5 timer før de kan serveres.

Ingredienser

Utstyr

Små, hjerteformede kakeformer
1 ½ dl TINE Kremfløte
4 dl melis
5 dl kokosmasse
4 dråper konditorfarge i tre ulike farger

Slik gjør du det

    1. Finn frem små, hjerteformede kakeformer.
    2. Bland kremfløte og melis. Ha i kokos og bland alt til en fast masse.
    3. Fordel massen i tre ulike skåler og tilsett konditorfarge. Bland godt.
    4. Fordel fyllet i formene, og sett kaldt til det har samlet seg. Dette tar ca. 5 timer.
    5. Ta hjertene ut av formene. Legg dem på en seng av kokos.
Tips

Hvis du ønsker, kan du smelte 250 gram mørk sjokolade og dyppe hjertene i.

Kommentarer

  • Maya

    10 måneder siden
    Går det Ann å lage det uten å vente de 5timene?

     (0)

    • Marit , Kokk og Kundekonsulent

      10 måneder siden
      Det tar nok en stund før disse har satt seg, men du kan jo sjekke dem etter tre-fire timer og se hva du syns. :)

       (0)


Det er mye kjærlighet i god mat