Smakfulle kokoshjerter i pastellfarger

Kokoshjerter i pastell

(20)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Smakfulle kokoshjerter i pastellfarger. Oppskriften ble laget av Sissel Myrbakken Sæther i forbindelse med en konkurranse av TINE og KK. Kokoshjertene må stå kaldt i ca. 5 timer før de kan serveres.

Antall porsjoner

Utstyr

Små, hjerteformede kakeformer

Ingredienser

1 ½ dlTINE Kremfløte
4 dlmelis
5 dlkokosmasse
4 dråperkonditorfarge i tre ulike farger

Slik gjør du det

    1. Finn frem små, hjerteformede kakeformer.
    2. Bland kremfløte og melis. Ha i kokos og bland alt til en fast masse.
    3. Fordel massen i tre ulike skåler og tilsett konditorfarge. Bland godt.
    4. Fordel fyllet i formene, og sett kaldt til det har samlet seg. Dette tar ca. 5 timer.
    5. Ta hjertene ut av formene. Legg dem på en seng av kokos.

Tips:

Hvis du ønsker, kan du smelte 250 gram mørk sjokolade og dyppe hjertene i.

Kommentarer