Smakfulle kokoshjerter i pastellfarger

Kokoshjerter i pastell

17
24
Enkel10 min
Smakfulle kokoshjerter i pastellfarger. Oppskriften ble laget av Sissel Myrbakken Sæther i forbindelse med en konkurranse av TINE og KK. Kokoshjertene må stå kaldt i ca. 5 timer før de kan serveres.

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 1 ½ dl
  • 4 dl
    melis
  • 5 dl
    kokosmasse
  • 4 dråper
    konditorfarge i tre ulike farger

Slik gjør du det

  1. 1

    Finn frem små, hjerteformede kakeformer.

  2. 2

    Bland kremfløte og melis. Ha i kokos og bland alt til en fast masse.

  3. 3

    Fordel massen i tre ulike skåler og tilsett konditorfarge. Bland godt.

  4. 4

    Fordel fyllet i formene, og sett kaldt til det har samlet seg. Dette tar ca. 5 timer.

  5. 5

    Ta hjertene ut av formene. Legg dem på en seng av kokos.

Tips

Hvis du ønsker, kan du smelte 250 gram mørk sjokolade og dyppe hjertene i.

Del denne oppskriften: