
Sjokoladetopper
Av og til er det godt å ha en boks småkaker på lur - også utenom julesesongen. Disse sjokoladetoppene er enkle å lage og smaker supergodt.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Pynt:
Fremgangsmåte
- 1
Denne oppskriften gir ca 35 småkaker. Sett stekeovnen på 175 °C.
- 2
Smelt smøret og hell det varmt over havregrynene. Visp egg og sukker til eggedosis. Bland mel med kakao, bakepulver og vaniljesukker og sikt det i eggedosisen, rør inn havregryn- og smørblandingen.
- 3
Sett topper av deigen med to skjeer og god avstand på en stekeplate dekket med bakepapir. Dytt en valnøttbit i hver kake.
- 4
Stek kakene midt i ovnen til de kjennes ferdige, ca 10 minutter. Avkjøl på rist og oppbevar sjokoladetoppene i tett boks.
Tips
Hjemmebakte småkaker er en hyggelig spiselig gave å gi bort.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter



