Amerikansk sjokoladekake
Her er oppskrift på en type brownies - en mørk drøm av en amerikansk sjokoladekake. Akkurat passe søt, mye glasur og herlig myk og god, og det beste av alt: den er utrolig enkel å lage. Brownies smaker helt fortreffelig med en kule god vaniljeis eller pisket krem ved siden av.

Ingredienser
Porsjoner
Sjokoladekake/brownies
Tilbehør
Slik gjør du
- 1
Du trenger en langpanne, ca. 25x35 cm. Sett stekeovnen på 180 °C.
- 2
Bland alle de tørre ingrediensene til sjokoladekaken. Deretter tilsetter du inn Kefir, egg, vann og det romtempererte smøret, gjerne i terninger. Rør alt godt sammen til du får en jevn og fin røre.
- 3
Smør formen eller velg å dekke den med bakepapir. Hell i røren og stek kaken midt i ovnen, i ca. 35 minutter. Avkjøl den.
Glasur
- 4
Rør sammen ingrediensene til glasuren og fordel den jevnt over den deilige brownies-kaken. Du må også gjerne strø litt pynt på toppen.
Ved servering
- 5
Skjær kaken i passe biter og server brownies med pisket krem til.
Tips
Hvis du klarer det, la den stå over natten, den smaker enda bedre dagen derpå!