Skip to main content

Myk peanøtt- og ostekonfekt

Enkel
20min

Hjemmelaget konfekt med peanøtt- og ostesmak. Husk at konfekten må stå kjølig i minst 2 timer.

3.8
(26)
Next ImageMyk peanøtt- og ostekonfekt

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

2.5 dl
melis
1 ts
vaniljesukker
200 g
peanøttsmør
1 dl
peanøtter

Fremgangsmåte

  1. Finn frem små papirformer.

  2. Rør kremost til den er myk og smidig. Bland i melis, litt om gangen.

  3. Ha i vaniljesukker, peanøttsmør og smør.

  4. Ha blandingen over i papirformene. Hakk peanøtt grovt og strø over.

  5. Sett konfekten kjølig i minst 2 timer. Konfektbitene må oppbevares kaldt, gjerne i fryseren.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

De avkjølte konfektbitene kan gjerne dyppes i litt smeltet sjokolade. La dem renne av på en rist.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter