Blomkålsuppe med bacon

(67)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Et blomkålhode er utgangspunktet for denne mettende middagsretten. Garnityret setter en syrlig og spennende smak på suppen.

Antall porsjoner

Ingredienser

1 stkblomkål (ca 300g)
8 dlhønsebuljong
½ dlhvitvin
2 dlTINE Matfløte

Garnityr

150 gbacon (stekte småbiter)
2 sshakket persille
1 ssrevet sitronskall

Dressing

1 dlTINE Lett Crème Fraîche 18 %
1 dlJarlsberg® Revet
 Les kommentarer (1) Legg i handleliste

Slik gjør du det

    1. Rens blomkålhodet og skjær det i mindre biter. legg blomkålbitene i en kjele sammen med buljong og vin.
    2. Kok opp og la det koke 8 - 10 minutter. Kjør suppen glatt med stavmikser. Rør inn fløte og smak godt til med salt og nykvernet pepper.
  • Garnityr

    1. Stek baconbitene og bland dem med hakket persille og revet sitronskall.
  • Dressing

    1. Bland Crème Fraîche og revet Jarlsberg

      Tips:

      Du velger selv om du vil bruke TINE Lett Crème Fraîche eller TINE Crème Fraîche.

    2. Server suppen med bacongarnityret, dressingen i skåler ved siden av, og gjerne et godt brød til.

Kommentarer

  Legg til kommentar