
Stekt seibiff med løk
Enkel•25 min min
Klassikeren seibiff med løk, laget fra grunnen kan sette en piff på hverdagen til selv den mest kresne.
Ingredienser
Antall porsjoner
Stekt seibiff med løk
-
800 gpoteter
-
4 stkgulrøtter i biter
-
2 stkløk i skiver
-
1 ssTINE® Meierismør til steking
-
720 gseifilet
-
¼ tssalt
-
¼ tspepper
-
1 dlhvetemel
-
100 g
-
3 sskapers (kan sløyfes)
-
½ sssitronsaft
Slik gjør du det
-
1
Vask poteter godt og kok møre, i 20–30 minutter.
-
2
Skrell gulrøtter, del i biter og kok de møre.
-
3
Skjær løk i strimler. Stek løken i smør til den blir gyllen og bløt.
-
4
Krydre fisken med salt og pepper og vend den i mel. Stek over middels varme på begge sider til fisken flaker seg.
-
5
Smelt smør, og ha i kapers og sitronsaft.