Rask kyllinggryte med Cottage Cheese

Rask kyllinggryte med Cottage Cheese

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 20 min
En smakfull rask gryte med kyllingfilet, grønnsaker og bønner, toppet med Cottage Cheese passer perfekt både til hverdag og helg.

Ingredienser

Antall porsjoner

Topping

1 beger TINE Cottage Cheese Original à 250 gram
¼ ts salt
1 ss finhakket frisk timian

Gryte

600 g kyllingfileter (ev. grilla kylling)
1 stk gul paprika
1 stk grønn squash
1 stk løk
150 g sjampinjong
1 stk hvitløksfedd
400 g grovhakket hermetiske tomater
2 dl hønsebuljong
250 g hermetiske kidneybønner (røde bønner)
1 ts salt
½ ts kvernet sort pepper
1 ts sukker
2 ss TINE Meierismør til steking

Slik gjør du det

    1. Bland Cottage Cheese med salt og timian. Sett til siden.
    2. Del kylling i tynne strimler, paprika i terninger, squash og løk i tynne skiver, sopp i litt store båter, finhakk hvitløken.
    3. Stek kylling på sterk varme i en panne med litt smør. La kjøttet bli gyllent på begge sider, dryss over salt og pepper. Tilsett grønnsaker og hvitløk, la det steke videre 2-3 minutter.
    4. Tilsett hermetiske tomater og buljong. La det koke ca. 15 minutter til grønnsakene er myke og kjøttet mørt.
    5. Vend inn bønner (uten lake), la det småkoke ca. 2 min. Smak til med salt, pepper og sukker. Fordel Cottage Cheese blandingen over den varme gryta og server straks, gjerne med litt foccaccia ved siden av.
Tips!

Er du ikke så glad i bønner? Tilsett gjerne potet, ris eller pasta i gryten. Dersom du ønsker en raskere variant bytt ut kyllingfilet med grilla kylling eller kjøttdeig.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat