Rask kyllinggryte med Cottage Cheese

Rask kyllinggryte med Cottage Cheese

0
17
Enkel20 min
En smakfull rask gryte med kyllingfilet, grønnsaker og bønner, toppet med Cottage Cheese passer perfekt både til hverdag og helg.

Ingredienser

Antall porsjoner

Topping

Gryte

  • 600 g
    kyllingfileter (ev. grilla kylling)
  • 1 stk
    gul paprika
  • 1 stk
    grønn squash
  • 1 stk
    løk
  • 150 g
    sjampinjong
  • 1 stk
    hvitløksfedd
  • 400 g
    grovhakket hermetiske tomater
  • 2 dl
    hønsebuljong
  • 250 g
    hermetiske kidneybønner (røde bønner)
  • 1 ts
    salt
  • ½ ts
    kvernet sort pepper
  • 1 ts
    sukker
  • 2 ss
    TINE Meierismør til steking

Slik gjør du det

  1. 1

    Bland Cottage Cheese med salt og timian. Sett til siden.

  2. 2

    Del kylling i tynne strimler, paprika i terninger, squash og løk i tynne skiver, sopp i litt store båter, finhakk hvitløken.

  3. 3

    Stek kylling på sterk varme i en panne med litt smør. La kjøttet bli gyllent på begge sider, dryss over salt og pepper. Tilsett grønnsaker og hvitløk, la det steke videre 2-3 minutter.

  4. 4

    Tilsett hermetiske tomater og buljong. La det koke ca. 15 minutter til grønnsakene er myke og kjøttet mørt.

  5. 5

    Vend inn bønner (uten lake), la det småkoke ca. 2 min. Smak til med salt, pepper og sukker. Fordel Cottage Cheese blandingen over den varme gryta og server straks, gjerne med litt foccaccia ved siden av.

Tips

Er du ikke så glad i bønner? Tilsett gjerne potet, ris eller pasta i gryten. Dersom du ønsker en raskere variant bytt ut kyllingfilet med grilla kylling eller kjøttdeig.

Del denne oppskriften: