
Rask kyllinggryte med Cottage Cheese
Enkel•20 min min
En smakfull rask gryte med kyllingfilet, grønnsaker og bønner, toppet med Cottage Cheese passer perfekt både til hverdag og helg.
Ingredienser
Antall porsjoner
Topping
-
1 begerTINE® Cottage Cheese Original à 250 gram
-
¼ tssalt
-
1 ssfinhakket frisk timian
Gryte
-
600 gkyllingfileter (ev. grilla kylling)
-
1 stkgul paprika
-
1 stkgrønn squash
-
1 stkløk
-
150 gsjampinjong
-
1 stkhvitløksfedd
-
400 ggrovhakket hermetiske tomater
-
2 dlhønsebuljong
-
250 ghermetiske kidneybønner (røde bønner)
-
1 tssalt
-
½ tskvernet sort pepper
-
1 tssukker
-
2 ssTINE® Meierismør til steking
Slik gjør du det
-
1
Bland Cottage Cheese med salt og timian. Sett til siden.
-
2
Del kylling i tynne strimler, paprika i terninger, squash og løk i tynne skiver, sopp i litt store båter, finhakk hvitløken.
-
3
Stek kylling på sterk varme i en panne med litt smør. La kjøttet bli gyllent på begge sider, dryss over salt og pepper. Tilsett grønnsaker og hvitløk, la det steke videre 2-3 minutter.
-
4
Tilsett hermetiske tomater og buljong. La det koke ca. 15 minutter til grønnsakene er myke og kjøttet mørt.
-
5
Vend inn bønner (uten lake), la det småkoke ca. 2 min. Smak til med salt, pepper og sukker. Fordel Cottage Cheese blandingen over den varme gryta og server straks, gjerne med litt foccaccia ved siden av.