tablecloth-basil
Rask kyllinggryte med Cottage Cheese
(15)

Rask kyllinggryte med Cottage Cheese

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

En smakfull rask gryte med kyllingfilet, grønnsaker og bønner, toppet med Cottage Cheese passer perfekt både til hverdag og helg.

Tablecloth

Ingredienser

Antall porsjoner

Topping

1 begerTINE Cottage Cheese Original à 250 gram
¼ tssalt
1 ssfinhakket frisk timian

Gryte

600 gkyllingfileter (ev. grilla kylling)
1 stkgul paprika
1 stkgrønn squash
1 stkløk
150 gsjampinjong
1 stkhvitløksfedd
400 ggrovhakket hermetiske tomater
2 dlhønsebuljong
250 ghermetiske kidneybønner (røde bønner)
1 tssalt
½ tskvernet sort pepper
1 tssukker
2 ssTINE Meierismør til steking
Basil1Basil2

Slik gjør du det

    1. Bland Cottage Cheese med salt og timian. Sett til siden.
    2. Del kylling i tynne strimler, paprika i terninger, squash og løk i tynne skiver, sopp i litt store båter, finhakk hvitløken.
    3. Stek kylling på sterk varme i en panne med litt smør. La kjøttet bli gyllent på begge sider, dryss over salt og pepper. Tilsett grønnsaker og hvitløk, la det steke videre 2-3 minutter.
    4. Tilsett hermetiske tomater og buljong. La det koke ca. 15 minutter til grønnsakene er myke og kjøttet mørt.
    5. Vend inn bønner (uten lake), la det småkoke ca. 2 min. Smak til med salt, pepper og sukker. Fordel Cottage Cheese blandingen over den varme gryta og server straks, gjerne med litt foccaccia ved siden av.
blue heart
Tips!

Er du ikke så glad i bønner? Tilsett gjerne potet, ris eller pasta i gryten. Dersom du ønsker en raskere variant bytt ut kyllingfilet med grilla kylling eller kjøttdeig.

Comments

Kommentarer

Tableclothblue heartpayoff