
Rask kyllinggryte med Cottage Cheese
En smakfull rask gryte med kyllingfilet, grønnsaker og bønner, toppet med Cottage Cheese passer perfekt både til hverdag og helg.

Ingredienser
Antall porsjoner
Gryte
Fremgangsmåte
- 1
Bland Cottage Cheese med salt og timian. Sett til siden.
- 2
Del kylling i tynne strimler, paprika i terninger, squash og løk i tynne skiver, sopp i litt store båter, finhakk hvitløken.
- 3
Stek kylling på sterk varme i en panne med litt smør. La kjøttet bli gyllent på begge sider, dryss over salt og pepper. Tilsett grønnsaker og hvitløk, la det steke videre 2-3 minutter.
- 4
Tilsett hermetiske tomater og buljong. La det koke ca. 15 minutter til grønnsakene er myke og kjøttet mørt.
- 5
Vend inn bønner (uten lake), la det småkoke ca. 2 min. Smak til med salt, pepper og sukker. Fordel Cottage Cheese blandingen over den varme gryta og server straks, gjerne med litt foccaccia ved siden av.
Tips
Er du ikke så glad i bønner? Tilsett gjerne potet, ris eller pasta i gryten. Dersom du ønsker en raskere variant bytt ut kyllingfilet med grilla kylling eller kjøttdeig.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter


