1. Jordbærmarengspai

    Jordbærmarengspai

    Sprø NÅ paibunn dekket med bær og toppet med marengs. Server kaken lun - rett fra ovnen.
    Sprø NÅ paibunn dekket med bær og toppet med marengs. Server kaken lun - rett fra ovnen.
    • Enkel
    • 30 min
  2. Bløtkake med vaniljekrem og bær

    Bløtkake med vaniljekrem og bær

    Det er tid for fest når du disker opp med denne lekre bløtkaken. Her har vi tatt utgangspunkt i et ferdig, kjøpt sukkerbrød.
    Det er tid for fest når du disker opp med denne lekre bløtkaken. Her har vi tatt utgangspunkt i et ferdig, kjøpt sukkerbrød.
    • Enkel
    • 50 min
  3. Nyttårspavlova med limekrem og eksotisk frukt

    Pavlova med limekrem og eksotisk frukt

    Kanskje verdens beste kake! Himmelsk god marengsbunn med digg sitrongress- og limekrem.
    Kanskje verdens beste kake! Himmelsk god marengsbunn med digg sitrongress- og limekrem.
    • Middels
    • 60 min
  4. Sjokoladebløtkake

    Sjokoladebløtkake

    Sjokoladebløtkake med vaniljefyll og kokos er en kake for sjokoladeelskere. Denne oppskriften kommer du til å elske!
    Sjokoladebløtkake med vaniljefyll og kokos er en kake for sjokoladeelskere. Denne oppskriften kommer du til å elske!
    • Middels
    • 90 min
    • 40 min
  5. Superrask sommerpai

    Superrask sommerpai

    Dette er en oppskrift på en enkel og supergod pai. Den er rask å lage, og smaker fantastisk. Kombinasjonen av bær og krem gir en nydelig smak av sommer. Oppskriften gir ca. ti biter.
    Dette er en oppskrift på en enkel og supergod pai. Den er rask å lage, og smaker fantastisk. Kombinasjonen av bær og krem gir en nydelig smak av sommer. Oppskriften gir ca. ti biter.
    • Enkel
    • 40 min
  6. Seierskake

    Seierskake

    Deilig bløtekake med champagne, krem og sjokolade. Oppskriften er innsendt av Frøken Dahl, og ble valgt ut som en av finalistene i kakekonkurransen til vinter-OL i Sotsji.
    Deilig bløtekake med champagne, krem og sjokolade. Oppskriften er innsendt av Frøken Dahl, og ble valgt ut som en av finalistene i kakekonkurransen til vinter-OL i Sotsji.
    • Middels
    • 90 min
  7. Pavlova med glaserte nøtter

    Pavlova med honningglaserte nøtter

    Pavlova kan toppes med masse spennende godsaker. Prøv denne varianten med knasende honningglaserte nøtter.
    Pavlova kan toppes med masse spennende godsaker. Prøv denne varianten med knasende honningglaserte nøtter.
    • Middels
    • 80 min
  8. Bløtkake med vaniljefyll

    Bløtkake med vaniljefyll

    Ingenting sier fest mer enn en flott bløtkake. Denne er fylt med vaniljekrem, bringebærsyltetøy og banan og toppet med bær og pikekyss.
    Ingenting sier fest mer enn en flott bløtkake. Denne er fylt med vaniljekrem, bringebærsyltetøy og banan og toppet med bær og pikekyss.
    • Enkel
    • 90 min
  9. Pavlova festkake

    Pavlova

    Himmelsk god festkake med marengsbunn, vaniljekremfyll og ferske bær.
    Himmelsk god festkake med marengsbunn, vaniljekremfyll og ferske bær.
    • Middels
    • 90 min
    • 75 min
  10. Valnøttkake med frisk bærfromasj

    Valnøttkake med frisk bærfromasj

    Herlig bløtkake med valnøttbunn og jordbærfromasj. Passer perfekt til 17. mai eller en annen stor dag. Kaken gir 12 stykker.
    Herlig bløtkake med valnøttbunn og jordbærfromasj. Passer perfekt til 17. mai eller en annen stor dag. Kaken gir 12 stykker.
    • Middels
    • 150 min
    • 40 min
  11. Norge i rødt, hvitt og blått

    Norge i rødt, hvitt og blått

    17. mai fortjener en riktig overdådig bløtkake med masse god krem og bær. Bruk bær fra fryseren eller kjøp friske bær. Pynt kaken med nasjonalfargene som du får i jordbær eller bringebær, og blåbær.
    17. mai fortjener en riktig overdådig bløtkake med masse god krem og bær. Bruk bær fra fryseren eller kjøp friske bær. Pynt kaken med nasjonalfargene som du får i jordbær eller bringebær, og blåbær.
    • Middels
    • 60 min
  12. Pavlova med Kesam og tropisk frukt

    Pavlova med Kesam og tropisk frukt

    Marengsbunn kan lages flere dager i forveien. Oppbevar bunnen i en stor lufttett boks i romtemperatur. Men vent med kesamfyllet til rett før servering. Pavlova er en klassiker det er gøy å mestre. Sprø, myk og frisk på samme tid.
    Marengsbunn kan lages flere dager i forveien. Oppbevar bunnen i en stor lufttett boks i romtemperatur. Men vent med kesamfyllet til rett før servering. Pavlova er en klassiker det er gøy å mestre. Sprø, myk og frisk på samme tid.
    • Enkel
    • 110 min