1. Jordbærmarengspai

    Jordbærmarengspai

    Sprø NÅ paibunn dekket med bær og toppet med marengs. Server kaken lun - rett fra ovnen.
    Sprø NÅ paibunn dekket med bær og toppet med marengs. Server kaken lun - rett fra ovnen.
    • Enkel
    • 30 min
  2. Miniburgere med Norvegia

    Miniburgere med Norvegia

    Disse små burgerne kan du lage i stand på forhånd. De er fine i barnebursdager, på 17. mai eller til andre festlige anledninger.
    Disse små burgerne kan du lage i stand på forhånd. De er fine i barnebursdager, på 17. mai eller til andre festlige anledninger.
    • Enkel
    • 30 min
  3. Cottage cheesekake

    Cottage cheesekake

    En herlig ostekake med frisk sitronsmak og et hint av kanel. Kaken trenger ingen steketid og er rask og enkel å lage. Den passer godt som dessert eller til kaffen.
    En herlig ostekake med frisk sitronsmak og et hint av kanel. Kaken trenger ingen steketid og er rask og enkel å lage. Den passer godt som dessert eller til kaffen.
    • Enkel
    • 20 min
  4. Gulrotkake i langpanne

    Gulrotkake med Kesam®-glasur

    En sunnere og grovere variant av den klassiske, populære gulrotkaken bør stå på kakebordet under neste arrangement. Her er det også mindre sukker, men like god smak. Denne langpanne-kaka gir ca. 42 kakestykker.
    En sunnere og grovere variant av den klassiske, populære gulrotkaken bør stå på kakebordet under neste arrangement. Her er det også mindre sukker, men like god smak. Denne langpanne-kaka gir ca. 42 kakestykker.
    • Enkel
    • 60 min
    • 40 min
  5. Glutenfrie krumkaker

    Glutenfrie krumkaker

    Ingen jul uten knasende gode krumkaker! Her har du oppskriften på en glutenfri variant.
    Ingen jul uten knasende gode krumkaker! Her har du oppskriften på en glutenfri variant.
    • Middels
    • 120 min
  6. Bløtkake med vaniljekrem og bær

    Bløtkake med vaniljekrem og bær

    Det er tid for fest når du disker opp med denne lekre bløtkaken. Her har vi tatt utgangspunkt i et ferdig, kjøpt sukkerbrød.
    Det er tid for fest når du disker opp med denne lekre bløtkaken. Her har vi tatt utgangspunkt i et ferdig, kjøpt sukkerbrød.
    • Enkel
    • 50 min
  7. Seierskake

    Seierskake

    Deilig bløtekake med champagne, krem og sjokolade. Oppskriften er innsendt av Frøken Dahl, og ble valgt ut som en av finalistene i kakekonkurransen til vinter-OL i Sotsji.
    Deilig bløtekake med champagne, krem og sjokolade. Oppskriften er innsendt av Frøken Dahl, og ble valgt ut som en av finalistene i kakekonkurransen til vinter-OL i Sotsji.
    • Middels
    • 90 min
  8. Pavlova med glaserte nøtter

    Pavlova med honningglaserte nøtter

    Pavlova kan toppes med masse spennende godsaker. Prøv denne varianten med knasende honningglaserte nøtter.
    Pavlova kan toppes med masse spennende godsaker. Prøv denne varianten med knasende honningglaserte nøtter.
    • Middels
    • 80 min
  9. Grillet laks med asparges og hollandaisesaus

    Grillet laks med asparges og hollandaisesaus

    En norsk klassiker som aldri går av moten. Sesongens norske asparges er godt følge til saftig laks med kremet saus.
    En norsk klassiker som aldri går av moten. Sesongens norske asparges er godt følge til saftig laks med kremet saus.
    • Enkel
    • 40 min
  10. Bløtkake med vaniljefyll

    Bløtkake med vaniljefyll

    Ingenting sier fest mer enn en flott bløtkake. Denne er fylt med vaniljekrem, bringebærsyltetøy og banan og toppet med bær og pikekyss.
    Ingenting sier fest mer enn en flott bløtkake. Denne er fylt med vaniljekrem, bringebærsyltetøy og banan og toppet med bær og pikekyss.
    • Enkel
    • 90 min
  11. Fløyelsgrøt laget fra bunnen av

    Fløyelsgrøt (smørgrøt)

    Fløyelsgrøt, eller smørgrøt som mange kaller den, er en billig versjon av rømmegrøten. Mange får gode minner når fløyelsgrøt blir nevnt.
    Fløyelsgrøt, eller smørgrøt som mange kaller den, er en billig versjon av rømmegrøten. Mange får gode minner når fløyelsgrøt blir nevnt.
    • Enkel
    • 15 min
  12. Klippekrans - Kringle

    Klippekrans - Kringle

    Fersk og nybakt kringle med kanel og sukker smaker alltid godt! Kringlen kan med fordel lages god tid i forveien og fryses. La kringla tine natten over eller ved svak varme i stekeovnen.
    Fersk og nybakt kringle med kanel og sukker smaker alltid godt! Kringlen kan med fordel lages god tid i forveien og fryses. La kringla tine natten over eller ved svak varme i stekeovnen.
    • Middels
    • 85 min