3-retters menyer fra Christopher W. Davidsen

Tre 3-retters menyer fra en av verdens beste kokker

Norges beste kokk Christopher W. Davidsen har satt sammen tre 3-retters menyer til oss. Disse vil du garantert imponere gjestene med.

Christopher representerte, etter å ha vunnet tittelen Årets Kokk og sølv i Bocuse d'Or Europe, Norge i verdensfinalen i Bocuse d´Or i januar 2017. Han tok med seg sølvmedaljen hjem fra mesterskapet. 

Meny 1

Forrett: Råmarinert laks med urteolje og rømmekrem med pepperrot

Hovedrett: «Smørbiff» av kalv med potetkrem og bakte rotgrønnsaker

Dessert: Fløterand med tindved og mandler

Meny 2

Forrett: Kantarellterter med Jarlsberg®- og sellerikrem

Hovedrett: Melkeposjert kveite med knuste erter og kyllingsmør

Dessert: Pisket kremost med bær og hvit sjokolade

Meny 3

Forrett: Nydampede blåskjell med Crème Fraîche- og hvitløksdipp

Hovedrett: Helstekt kylling med pisket kryddersmør

Dessert: Smørstekte plommer med sitronkrem

Det er mye kjærlighet i god mat