
Kantarellterter med Jarlsberg®- og sellerikrem
Denne forretten med sopp og sellerikrem starter den perfekte tre-retters middag. Med små terteskjell passer kantarelloppskriften også perfekt som fingermat til en aperitiff eller tapas.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Sellerikrem
Fremgangsmåte
- 1
Lag små pai eller butterdeigsbunner. Du kan selvfølgelig også lage en stor pai om du ønsker det. Følg fremgangsmåte som står på pakningen.
- 2
Rens og riv kantareller i mindre biter. Skjær sjallottløk i ringer. Stek i en panne med smør, salt og pepper. Ha persillen i panna helt mot slutten.
- 3
Kok sellerirot mør i melk og fløte. Hell dette i en blender, ha i Jarlsberg® og kjør sammen til en helt glatt krem. Smak til med salt og pepper.
- 4
Anrett sellerirotkremen og kantarellblandingen i små terter, og riv over litt Jarlsberg® ved servering.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter


