
Nydampede blåskjell med Crème Fraîche- og hvitløksdipp
Dampede blåskjell med en fyldig og spicy dipp må prøves som forrett. Perfekt sjømat i en tre-retters middag til dine gjester.

Ingredienser
Antall porsjoner
4
Ingredienser
Crème Fraîche- og hvitløksdipp
Fremgangsmåte
- 1
Bland Crème Fraîche, hvitløk, soyasaus og cayennepepper til en smidig dressing. Dippen bør settes kaldt ett par timer før servering så smakene setter seg.
- 2
Varm olje i en kjele. Ha i løk og blåskjell. Det skal frese godt! Tilsett hvitvin og sett lokk på kjelen. Rist på kjelen så skjellene åpner seg.
- 3
Server retten umiddelbart, pynt med dipp og eventuelt klippet brønnkarse. Serveres gjerne med en sitronbåt og godt brød med smør ved siden av.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter


