Melkeposjert kveite med knuste erter og kyllingsmør
Enkel
45min
Melkeposjert kveite med en fargerik ertepuré, toppet med et kyllingsmør er perfekt som hovedrett om du skal servere en tre-retters middag. Denne oppskriften må du prøve!
4.0
(31)

Porsjoner
4
800 g
kveitefilet uten skinn og bein
1 stk
hvitløk (1 knoll)
1 kvist
frisk timian
1 ss
sort pepperkorn
1 ss
salt
kyllingsmør
2 dl
redusert kyllingkraft
200 g
TINE® Meierismør (ca. 2 dl brunet smør)
2 ss
sitronsaft
1 ss
kjørvel
1 ss
koriander
1 ss
estragon
Slik gjør du
Knuste erter
Kyllingsmør
Tips
Du kan koke inn kyllingkraft selv, eller bruke ferdig fond som du får kjøpt i butikken om du vil det.
Trykk for å vurdere oppskriften





