Skip to main content
TINE Kjøkken Logo

Pisket kremost med bær og hvit sjokolade

Enkel
20min

Når kremost og kremfløte piskes sammen til en luftig dessert trenger du kun friske bær til å toppe desserten med. En perfekt avslutning på en tre-retters meny.

4.3
(40)
Next ImagePisket kremost med bær og hvit sjokolade

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

100 g
melis
1 stk
vaniljestang
200 g
friske bær, for eksempel bringebær og bjørnebær

Topping

50 g
revet hvit sjokolade
4 ts
frysetørret bringebær
1 ss
skogsyre eller annen passende urt

Fremgangsmåte

  1. Pisk kremost og fløte hver for seg. Ha vaniljefrø og melis i fløten når du pisker den til krem.

  2. Bland forsiktig sammen pisket kremost og pisket krem. Fyll kremostkremen i en sprøytepose.

    Tips

    Har du ikke sprøytepose kan du fint bruke en brødpose som du klipper av en liten del av det ene hjørnet.

  3. Sprøyt ut en passe mengde av kremen i en skål eller på en liten tallerken. Anrett bær rundt og urter ovenpå. Server med revet hvit sjokolade og et dryss frysetørret bringebær.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Dryss gjerne på noen knuste kjeks.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter