Pisket kremost med bær og hvit sjokolade
Når kremost og kremfløte piskes sammen til en luftig dessert trenger du kun friske bær til å toppe desserten med. En perfekt avslutning på en tre-retters meny.
Enkel•20 min•4 personer
Ingredienser
- 1 pakke TINE® Kremgo® Naturell
- 2 dl TINE® Kremfløte
- 100 g melis
- 1 stykk vaniljestang
- 200 g friske bær, , for eksempel bringebær og bjørnebær
Topping
- 50 g revet hvit sjokolade
- 4 ts frysetørret bringebær
- 1 ss skogsyre, eller annen passende urt
Slik gjør du
1
Pisk kremost og fløte hver for seg. Ha vaniljefrø og melis i fløten når du pisker den til krem.
2
Bland forsiktig sammen pisket kremost og pisket krem. Fyll kremostkremen i en sprøytepose.
TipsHar du ikke sprøytepose kan du fint bruke en brødpose som du klipper av en liten del av det ene hjørnet.
3
Sprøyt ut en passe mengde av kremen i en skål eller på en liten tallerken. Anrett bær rundt og urter ovenpå. Server med revet hvit sjokolade og et dryss frysetørret bringebær.
TipsDryss gjerne på noen knuste kjeks.