
Pisket kremost med bær og hvit sjokolade
Når kremost og kremfløte piskes sammen til en luftig dessert trenger du kun friske bær til å toppe desserten med. En perfekt avslutning på en tre-retters meny.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Topping
Fremgangsmåte
- 1
Pisk kremost og fløte hver for seg. Ha vaniljefrø og melis i fløten når du pisker den til krem.
- 2
Bland forsiktig sammen pisket kremost og pisket krem. Fyll kremostkremen i en sprøytepose.
Tips
Har du ikke sprøytepose kan du fint bruke en brødpose som du klipper av en liten del av det ene hjørnet.
- 3
Sprøyt ut en passe mengde av kremen i en skål eller på en liten tallerken. Anrett bær rundt og urter ovenpå. Server med revet hvit sjokolade og et dryss frysetørret bringebær.
Tips
Dryss gjerne på noen knuste kjeks.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter


