
Fløterand med tindved og mandler
Fløterand er en panna cotta-lignende dessert med mye smak og perfekt konsistens. Toppet med syrlig tindved og knasende mandler blir denne fløtepuddingen perfekt til dessert.

Ingredienser
Antall porsjoner
Fløterand
Tindved gele
Garnityr
Fremgangsmåte
- 1
Kok opp fløte, melk, sukker og vanilje.
- 2
Bløtlegg gelatin i kaldt vann, ca. 5 minutter.
- 3
Sil så fløteblanding før du visper inn gelatin. Avkjøles litt før den helles i passende serveringsformer. Settes på kjøl til puddingen har «satt seg». Ca. 4 timer.
Gele
- 4
Kok opp tindved, sukker og vann. La det stå å trekke i 30 minutter på lav varme.
Tips
Får du ikke tak i tindved kan du lage gele av bringebær istedenfor.
- 5
Kjør blandingen opp i en blender, for så å sile den fri for kjerner.
- 6
Bløtlegg gelatin i kaldt vann, ca. 5 minutter. Visp så gelatinen inn i tindvedblandingen. Hell dette forsiktig ovenpå fløteranden og sett kaldt slik at geléen stivner.
- 7
Topp med mandler og urter. Serveres iskald.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter


