Pisket kremost med bær og hvit sjokolade

(13)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Når kremost og kremfløte piskes sammen til en luftig dessert trenger du kun friske bær til å toppe desserten med. En perfekt avslutning på en tre-retters meny.

Antall porsjoner

Ingredienser

200 gTINE Kremgo’® Naturell
2 dlTINE Kremfløte
100 gmelis
1 stkvaniljestang
200 gfriske bær, for eksempel bringebær og bjørnebær

Topping

50 grevet hvit sjokolade
4 tsfrysetørret bringebær
1 ssskogsyre eller annen passende urt
 Legg i handleliste

Slik gjør du det

    1. Pisk kremost og fløte hver for seg. Ha vaniljefrø og melis i fløten når du pisker den til krem.
    2. Bland forsiktig sammen pisket kremost og pisket krem. Fyll kremostkremen i en sprøytepose.

      Tips:

      Har du ikke sprøytepose kan du fint bruke en brødpose som du klipper av en liten del av det ene hjørnet.

    3. Sprøyt ut en passe mengde av kremen i en skål eller på en liten tallerken. Anrett bær rundt og urter ovenpå. Server med revet hvit sjokolade og et dryss frysetørret bringebær.

Tips:

Dryss gjerne på noen knuste kjeks.

 Les kommentarer (0)

Kommentarer

  Legg til kommentar