Pisket kremost med høstens bær og hvit sjokolade

Pisket kremost med bær og hvit sjokolade

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 20 min
Når kremost og kremfløte piskes sammen til en luftig dessert trenger du kun friske bær til å toppe desserten med. En perfekt avslutning på en tre-retters meny.

Antall porsjoner

Ingredienser

200 g TINE Kremgo’® Naturell
2 dl TINE Kremfløte
100 g melis
1 stk vaniljestang
200 g friske bær , for eksempel bringebær og bjørnebær

Topping

50 g revet hvit sjokolade
4 ts frysetørret bringebær
1 ss skogsyre eller annen passende urt

Slik gjør du det

    1. Pisk kremost og fløte hver for seg. Ha vaniljefrø og melis i fløten når du pisker den til krem.
    2. Bland forsiktig sammen pisket kremost og pisket krem. Fyll kremostkremen i en sprøytepose.
      Tips!

      Har du ikke sprøytepose kan du fint bruke en brødpose som du klipper av en liten del av det ene hjørnet.

    3. Sprøyt ut en passe mengde av kremen i en skål eller på en liten tallerken. Anrett bær rundt og urter ovenpå. Server med revet hvit sjokolade og et dryss frysetørret bringebær.
Tips!

Dryss gjerne på noen knuste kjeks.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat