Pisket kremost med bær og hvit sjokolade
Enkel•20 min min
Når kremost og kremfløte piskes sammen til en luftig dessert trenger du kun friske bær til å toppe desserten med. En perfekt avslutning på en tre-retters meny.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
1 pakke
-
2 dl
-
100 gmelis
-
1 stkvaniljestang
-
200 gfriske bær , for eksempel bringebær og bjørnebær
Topping
-
50 grevet hvit sjokolade
-
4 tsfrysetørret bringebær
-
1 ssskogsyre eller annen passende urt
Slik gjør du det
-
1
Pisk kremost og fløte hver for seg. Ha vaniljefrø og melis i fløten når du pisker den til krem.
-
2
Bland forsiktig sammen pisket kremost og pisket krem. Fyll kremostkremen i en sprøytepose.
Tips
Har du ikke sprøytepose kan du fint bruke en brødpose som du klipper av en liten del av det ene hjørnet.
-
3
Sprøyt ut en passe mengde av kremen i en skål eller på en liten tallerken. Anrett bær rundt og urter ovenpå. Server med revet hvit sjokolade og et dryss frysetørret bringebær.