Pisket kremost med høstens bær og hvit sjokolade

Pisket kremost med bær og hvit sjokolade

0
20
Enkel20 min
Når kremost og kremfløte piskes sammen til en luftig dessert trenger du kun friske bær til å toppe desserten med. En perfekt avslutning på en tre-retters meny.

Ingredienser

Antall porsjoner

Topping

  • 50 g
    revet hvit sjokolade
  • 4 ts
    frysetørret bringebær
  • 1 ss
    skogsyre eller annen passende urt

Slik gjør du det

  1. 1

    Pisk kremost og fløte hver for seg. Ha vaniljefrø og melis i fløten når du pisker den til krem.

  2. 2

    Bland forsiktig sammen pisket kremost og pisket krem. Fyll kremostkremen i en sprøytepose.

    Tips

    Har du ikke sprøytepose kan du fint bruke en brødpose som du klipper av en liten del av det ene hjørnet.

  3. 3

    Sprøyt ut en passe mengde av kremen i en skål eller på en liten tallerken. Anrett bær rundt og urter ovenpå. Server med revet hvit sjokolade og et dryss frysetørret bringebær.

Tips

Dryss gjerne på noen knuste kjeks.

Del denne oppskriften: