Håndkle og blad
Pisket kremost med høstens bær og hvit sjokolade
(1818)

Pisket kremost med bær og hvit sjokolade

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Når kremost og kremfløte piskes sammen til en luftig dessert trenger du kun friske bær til å toppe desserten med. En perfekt avslutning på en tre-retters meny.

Håndkle

Ingredienser

Antall porsjoner

200 gTINE Kremgo’® Naturell
2 dlTINE Kremfløte
100 gmelis
1 stkvaniljestang
200 gfriske bær, for eksempel bringebær og bjørnebær

Topping

50 grevet hvit sjokolade
4 tsfrysetørret bringebær
1 ssskogsyre eller annen passende urt
BladBlad

Slik gjør du det

    1. Pisk kremost og fløte hver for seg. Ha vaniljefrø og melis i fløten når du pisker den til krem.
    2. Bland forsiktig sammen pisket kremost og pisket krem. Fyll kremostkremen i en sprøytepose.
      Blått hjerte
      Tips!

      Har du ikke sprøytepose kan du fint bruke en brødpose som du klipper av en liten del av det ene hjørnet.

    3. Sprøyt ut en passe mengde av kremen i en skål eller på en liten tallerken. Anrett bær rundt og urter ovenpå. Server med revet hvit sjokolade og et dryss frysetørret bringebær.
Blått hjerte
Tips!

Dryss gjerne på noen knuste kjeks.

kommentar

Kommentarer

HåndkleBlått hjerteKjærlighet i god mat