Spinatpai med bacon

Lette sommerretter med Cottage Cheese

Lag lette retter som hele familien kan kose seg med på nydelige sommerdager! Cottage Cheese er en mager ferskost, som er rik på protein og gir deg en god metthetsfølelse. Det finnes uendelig mange måter du kan bruke den magre ferskosten på. Her får du inspirasjon til hvordan du kan bruke Cottage Cheese i ulike middager.

Få en pangstart på paisommeren!

Cottage Cheese gjør paien ekstra saftig og passer perfekt sammen med en sommerfrisk salat. Hva med å flytte middagen ut på terrassen? Der kan du by hele familien på Cottage Cheesepai med bacon.

Friske salater blir barnas favoritt

 
Du kan enkelt overbevise barna om at salat både er godt og spennende. Det er bare å lage en salat med masse godsaker oppi. 
 
 
Du kan for eksempel bruke melon og lage Melon- og Cottage Cheesesalat eller Melon- og skinkesalat, koke pasta til en Pastasalat med Cottage Cheese, eller steke bacon til en Pasta- og baconsalat med Cottage Cheese. Valgmulighetene er uendelige. Triks og miks deg frem til familiens nye favorittsalat!

Saftige hamburgere på grillen 

 
Grillsesongen er høytid for saftige hamburgere. Her har du den beste hamburgeroppskriften med laks og sweet chilidressing!
 
 
Visste du at hamburgerbrødene blir ekstra saftige med Cottage Cheese i?

Del denne artikkelen