Pastasalat med Cottage Cheese

Med Cottage Cheese blir salaten aldri kjedelig

Å lage en deilig salat er perfekt for deg som er aktiv. Er du opptatt av et næringsrikt kosthold, er det også viktig med en salat som metter, har spennende og variert smak og gir deg det påfyllet du trenger.

Uten en salat duger helten ikke

Cottage Cheese-salat
 
Lyst på en salat som både er smaksrik og metter godt til middag? Med Cottage Cheese i salaten kan du lett kutte ned mengden på både kjøtt og fisk og la salaten bli middagen alene. Her får du oppskriften på en nydelig Cottage Cheese-salat med chorizo og frisk dressing.
 
Chorizosalat med nektarin
 
Eller hva med å sprite opp hverdagen med spanske vibber! Denne salaten blir ekstra spenstig med sterk og krydret chorizopølse og søt nektarin. En herlig kombinasjon av det sterke og søte. Se oppskriften på Chorizosalat med nektarin her.

Gå helt melonas!

Melon- og Cottage Cheesesalat
 
Lag en vårlig og frisk salat nå som det går mot lysere tider! Her er en smakfull variant med masse godsaker, som melon, slangeagurk, cherrytomater, vårløk og friske urter. Se hoppskriften på Melon- og Cottage Cheesesalat her.
 
Melon- og skinkesalat
 
Trenger du påfyll? Da kan matpakken enkelt fornyes med en delikat Melon- og skinkesalat, som du kan forberede kvelden før og lagre kjølig i en matboks til neste dag. Voila!

Pasta Basta!

Pastasalat med Cottage Cheese
 
Elsker du pasta og trenger en enkel og rask lunsj? Da er en god pastasalat uvurderlig. Du kan enten drømme deg bort til Middelhavets solfylte strender og olivenlunder med denne Pastasalaten med Cottage Cheese, eller gå for en mer tradisjonell kombinasjon med bacon og masse nydelige grønnsaker i en Pasta- og baconsalat med Cottage Cheese.
 
Pasta- og baconsalat med Cottage Cheese
 
Uansett hvilken salat du velger så blir det garantert et fristende og mettende måltid!
 
Tips: Cottage Cheese kan enkelt brukes både i salat, som pålegg eller annet tilbehør. 

Del denne artikkelen