Ostekake med Cottage Cheese

Lag deilige kaker med Cottage Cheese

Cottage Cheese er en mager ferskost som er rik på både protein og en rekke andre næringsstoffer — og kan brukes i mye mer enn bare salater! Visste du for eksempel at denne osten gjør både kaker og desserter ekstra saftige?

God samvittighet som smaker like godt

Sitronkake
 
Lyst til å lage en enkel og mettende kake? Prøv denne friske og gode sitronkaken med bringebær og Cottage Cheese. Perfekt når du vil ha et litt sunnere dessertvalg for deg og familien.

Fantastisk gode ostekaker med Cottage Cheese

Frisk ostekake
 
Lyst til å by på noe supergodt når gjestene kommer på besøk? Lag en fantastisk god ostekake med fromasj av Cottage Cheese og kirsebæryoghurt. Denne ostekaken får en ekstra spennende smak med sprø kjeksbunn, som er iblandet kokos.
 
Ostekake med Cottage Cheese
 
Et alternativ er å lage en ostekakebunn av havregryn og nydelig mørk sjokolade, med ostefromasj av jordbær. Få oppskriften på ostekake med Cottage Cheese her.
Tips: Pynt ostekaken med friske bær på toppen – mer innbydende og lekkert blir det ikke!

Prøv også denne sitronvarianten med kanel og lime.

Dessertterte fra mesterkokk Tom Victor Gausdal

Cottage Cheese- og kanelterte
 
Hvis du trenger en dessert som er enkel og rask å tilberede, kan vi anbefale en Cottage Cheese- og kanelterte. Denne fristende kaken kan også lages som praktiske små porsjonsterter, og er utviklet i samarbeid med mesterkokk, Tom Victor Gausdal.
 
Pynt med friske bær, flytende honning og et lett melisdryss for den ultimate dessertopplevelsen.

Bytt ut noe av smøret med Cottage Cheese i eplekaken

Å lage eplekake er både raskt og enkelt, men visste du at du kan erstatte noe av smørmengden med Cottage Cheese? Da blir kaken magrere, og smaker fremdeles like saftig og godt. Bondens eplekake er en utrolig god eplekake med Cottage Cheese. Lag en veldig smakfull og enkel dessert som barna vil elske! Servér gjerne med pisket krem eller Kesam® Vanilje til.

Del denne artikkelen