
Frisk ostekake
En fantastisk god ostekake med fromasj av Cottage Cheese og kirsebæryoghurt. Den sprø kjeksbunnen er iblandet kokos og gir ostekaken en ekstra god og spennende smak.

Ingredienser
Porsjoner
1
Ostefromasj:
Pynt:
Slik gjør du
- 1
Du trenger en rund kakeform, 22 cm i diameter. Det tar noen timer for ostefromasjone å stivne, så lag kaken gjerne kvelden før du skal servere den.
- 2
Smelt smør i en stekepanne. Tilsett kjekssmuler og kokosmasse, og stek blandingen gyllenbrun. Sett ringen til kakeformen på et serveringsfat og trykk kjeksblandingen ut i denne.
- 3
Lag sitrongele etter anvisning på pakken, men med halvparten av vannmengden. Avkjøl.
- 4
Bland cottage cheese, yoghurt og eggeplommer i en food processor og tilsett i den avkjølte geleen. Visp eggehvitene stive og bland det forsiktig inn til slutt.
- 5
Hell ostefromasjen over kjeksbunnen i formen og la kaken stivne i kjøleskapet.
- 6
Pynt kaken med sitronmelisse og gjerne bær eller frukt, rett før servering.
Tips
For å få most kjeksene ordentlig til smuler er det smart å bruke en food processor.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter



