Frisk ostekake
En fantastisk god ostekake med fromasj av Cottage Cheese og kirsebæryoghurt. Den sprø kjeksbunnen er iblandet kokos og gir ostekaken en ekstra god og spennende smak.

Porsjoner
1
Ostefromasj:
Pynt:
Slik gjør du
- 1Du trenger en rund kakeform, 22 cm i diameter. Det tar noen timer for ostefromasjone å stivne, så lag kaken gjerne kvelden før du skal servere den. 
- 2Smelt smør i en stekepanne. Tilsett kjekssmuler og kokosmasse, og stek blandingen gyllenbrun. Sett ringen til kakeformen på et serveringsfat og trykk kjeksblandingen ut i denne. 
- 3Lag sitrongele etter anvisning på pakken, men med halvparten av vannmengden. Avkjøl. 
- 4Bland cottage cheese, yoghurt og eggeplommer i en food processor og tilsett i den avkjølte geleen. Visp eggehvitene stive og bland det forsiktig inn til slutt. 
- 5Hell ostefromasjen over kjeksbunnen i formen og la kaken stivne i kjøleskapet. 
- 6Pynt kaken med sitronmelisse og gjerne bær eller frukt, rett før servering. 
Tips
For å få most kjeksene ordentlig til smuler er det smart å bruke en food processor.






