
Ostekake med bærtopp
Smaksrik ostekake med bær og gele. Du bør lage den dagen før den skal serveres for å få tid til at både fyll og gelelokk stivner.

Ingredienser
Antall porsjoner
10
Fremgangsmåte
- 1
Du trenger en rund kakeform med løs kant, 24 cm i diameter.
- 2
Knus kjeksene. Smelt smøret og hell i kjeksene. Bland godt. Trykk smuleblandingen i kakeformen.
- 3
Kok opp 1 dl Crème Fraîche med gelesukkeret og la det koke i 1/2 minutt. Bland i resten av Crème Fraîche og kesam. Legg fyllet over bunnen. Sett formen i kjøleskap for å stivne.
- 4
Legg bærene pent oppå fyllet.
- 5
Smelt geleen forsiktig og la den avkjøles til den begynner å tykne. Fordel geleen over bærene og sett kaken kaldt. Oppbevar kaken i kjøleskap.
Tips
Pynt med sitronmelisse ved servering.
Tips
Prøv gjerne også bringebærgele og friske bringebær til denne kaken.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter



