Ostekake med Cottage Cheese
Enkel•30 min min
En bunn med havregryn og mørk sjokolade. Ostefromasj med syrlig smak av jordbær. Hele bær på toppen. Mer innbydende, smakfull og lekker kan en ostekake nesten ikke bli.
Ingredienser
Antall porsjoner
Bunn
-
4 dlsmå havregryn
-
2 ss
-
100 gmørk sjokolade
Fyll
-
1 pakkedessertgelepulver (bringebær eller jordbær)
-
300 g
-
5 dlTINE® Yoghurt Jordbær
Pynt
-
2 dlfriske hele bær
Slik gjør du det
-
1
Rist havregryn lett i tørr panne sammen med smøret. Smelt sjokoladen i vannbad eller i mikrobølgeovn. Tilsett den smeltede sjokoladen i havregrynblandingen og hell det i en rund form. Trykk godt ut til sidene. Avkjøl.
-
2
Mos cottage cheese, la den gjerne gå i en food processor til den er glatt. Bland i yoghurten.
-
3
Kok opp 2 ½ dl vann til geleen, hell i gelepulveret og rør til det er oppløst. Avkjøl litt.
-
4
Bland geleen i cottage cheese- og yoghurtblandingen. Hell det over havregrynsbunnen i formen. Sett kaken kjølig til den er stivnet. Pynt med friske bær rett før servering.