Ostekake med Cottage Cheese

(51)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

En bunn med havregryn og mørk sjokolade. Ostefromasj med syrlig smak av jordbær. Hele bær på toppen. Mer innbydende, smakfull og lekker kan en ostekake nesten ikke bli.

Antall porsjoner

1

Utstyr

Rund form, ca. 24 cm

Ingredienser

Bunn

4 dlsmå havregryn
2 ssTINE Meierismør
100 gmørk sjokolade

Fyll

1 pakkedessertgelepulver (bringebær eller jordbær)
300 gTINE Cottage Cheese Original
5 dlTINE Yoghurt Jordbær

Pynt

2 dlfriske hele bær

Slik gjør du det

    1. Rist havregryn lett i tørr panne sammen med smøret. Smelt sjokoladen i vannbad eller i mikrobølgeovn. Tilsett den smeltede sjokoladen i havregrynblandingen og hell det i en rund form. Trykk godt ut til sidene. Avkjøl.
    2. Mos cottage cheese, la den gjerne gå i en food processor til den er glatt. Bland i yoghurten.
    3. Kok opp 2 ½ dl vann til geleen, hell i gelepulveret og rør til det er oppløst. Avkjøl litt.
    4. Bland geleen i cottage cheese- og yoghurtblandingen. Hell det over havregrynsbunnen i formen. Sett kaken kjølig til den er stivnet. Pynt med friske bær rett før servering.

Tips:

Det tar noen timer før kaken blir stiv, så lag den gjerne kvelden før du skal servere den.

Kommentarer