Skip to main content

Ostekake med Cottage Cheese

Enkel
30min

En bunn med havregryn og mørk sjokolade. Ostefromasj med syrlig smak av jordbær. Hele bær på toppen. Mer innbydende, smakfull og lekker kan en ostekake nesten ikke bli.

3.6
(99)
Next ImageOstekake med Cottage Cheese

Ingredienser

Antall porsjoner

1

Bunn

4 dl
små havregryn
100 g
mørk sjokolade

Fyll

1 pakke
dessertgelepulver (bringebær eller jordbær)
5 dl
TINE Yoghurt Jordbær

Pynt

2 dl
friske hele bær

Fremgangsmåte

  1. Rist havregryn lett i tørr panne sammen med smøret. Smelt sjokoladen i vannbad eller i mikrobølgeovn. Tilsett den smeltede sjokoladen i havregrynblandingen og hell det i en rund form. Trykk godt ut til sidene. Avkjøl.

  2. Mos cottage cheese, la den gjerne gå i en food processor til den er glatt. Bland i yoghurten.

  3. Kok opp 2 ½ dl vann til geleen, hell i gelepulveret og rør til det er oppløst. Avkjøl litt.

  4. Bland geleen i cottage cheese- og yoghurtblandingen. Hell det over havregrynsbunnen i formen. Sett kaken kjølig til den er stivnet. Pynt med friske bær rett før servering.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Det tar noen timer før kaken blir stiv, så lag den gjerne kvelden før du skal servere den.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter