Skip to main content

Cottage Cheese- og kanelterte

Enkel
50min

Fristende dessertterte med cottage cheese, friske bær og kanel. Enkel og rask å tilberede til dessert eller plutselig kaffebesøk. Utviklet av TINE Inspirasjon i samarbeid med mesterkokk Tom Victor Gausdal.

3.6
(20)
Next ImageCottage Cheese- og kanelterte

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

1 stk
ferdig paibunn

Fyll:

2 dl
TINE® Kremfløte (ev. TINE Matfløte)
2 stk
egg
100 g
sukker
2 ts
kanel

Pynt:

16 stk
bringebær
2 ss
flytende honning
2 ss
melis (til å drysse over)

Fremgangsmåte

  1. Du trenger en springform, ca. 24 cm i diameter. Du kan eventuelt bruke 4 porsjonsformer. Forvarm stekeovnen til 180 °C.

  2. Dekk formen med paideigen og forstek i ca. 10 minutter. Sett så varmen ned til 160 °C.

  3. Bland ingrediensene til fyllet, og ha det i det forstekte paiskallet. Stek paien til den er lett gyllen og har stivnet, ca. 30 minutter.

  4. Avkjøl paien og topp med friske bær, flytende honning og et lett melisdryss.

Trykk for å vurdere oppskriften

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter