Cottage Cheese- og kanelterte

Cottage Cheese- og kanelterte

0
17
Enkel50 min
Fristende dessertterte med cottage cheese, friske bær og kanel. Enkel og rask å tilberede til dessert eller plutselig kaffebesøk. Utviklet av TINE Inspirasjon i samarbeid med mesterkokk Tom Victor Gausdal.

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 1 stk
    ferdig paibunn

Fyll:

Pynt:

  • 16 stk
    bringebær
  • 2 ss
    flytende honning
  • 2 ss
    melis (til å drysse over)

Slik gjør du det

  1. 1

    Du trenger en springform, ca. 24 cm i diameter. Du kan eventuelt bruke 4 porsjonsformer. Forvarm stekeovnen til 180 °C.

  2. 2

    Dekk formen med paideigen og forstek i ca. 10 minutter. Sett så varmen ned til 160 °C.

  3. 3

    Bland ingrediensene til fyllet, og ha det i det forstekte paiskallet. Stek paien til den er lett gyllen og har stivnet, ca. 30 minutter.

  4. 4

    Avkjøl paien og topp med friske bær, flytende honning og et lett melisdryss.

Del denne oppskriften: