Håndkle og blad
Cottage Cheese- og kanelterte
(1616)

Cottage Cheese- og kanelterte

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Fristende dessertterte med cottage cheese, friske bær og kanel. Enkel og rask å tilberede til dessert eller plutselig kaffebesøk. Utviklet av TINE Inspirasjon i samarbeid med mesterkokk Tom Victor Gausdal.

Håndkle

Ingredienser

Antall porsjoner

1 stkNå® Paibunn

Fyll:

1 begerTINE Cottage Cheese Original (300 gram)
2 dlTINE Kremfløte (evt. TINE Matfløte)
1 dlTinemelk® Helmelk 3,5 % fett
2 stkegg
100 gsukker
2 tskanel

Pynt:

16 stkbringebær
2 ssflytende honning
2 ssmelis (til å drysse over)
BladBlad

Slik gjør du det

    1. Du trenger en springform, ca. 24 cm i diameter. Du kan eventuelt bruke 4 porsjonsformer. Forvarm stekeovnen til 180 °C.
    2. Dekk formen med paideigen og forstek i ca. 10 minutter. Sett så varmen ned til 160 °C.
    3. Bland ingrediensene til fyllet, og ha det i det forstekte paiskallet. Stek paien til den er lett gyllen og har stivnet, ca. 30 minutter.
    4. Avkjøl paien og topp med friske bær, flytende honning og et lett melisdryss.
kommentar

Kommentarer

HåndkleBlått hjerteKjærlighet i god mat