Cottage Cheese- og kanelterte

Cottage Cheese- og kanelterte

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 50 min
Fristende dessertterte med cottage cheese, friske bær og kanel. Enkel og rask å tilberede til dessert eller plutselig kaffebesøk. Utviklet av TINE Inspirasjon i samarbeid med mesterkokk Tom Victor Gausdal.

Ingredienser

Antall porsjoner

1 stk Nå® Paibunn

Fyll:

1 beger TINE Cottage Cheese Original (300 gram)
2 dl TINE Kremfløte (evt. TINE Matfløte)
1 dl Tinemelk® Helmelk 3,5 % fett
2 stk egg
100 g sukker
2 ts kanel

Pynt:

16 stk bringebær
2 ss flytende honning
2 ss melis (til å drysse over)

Slik gjør du det

    1. Du trenger en springform, ca. 24 cm i diameter. Du kan eventuelt bruke 4 porsjonsformer. Forvarm stekeovnen til 180 °C.
    2. Dekk formen med paideigen og forstek i ca. 10 minutter. Sett så varmen ned til 160 °C.
    3. Bland ingrediensene til fyllet, og ha det i det forstekte paiskallet. Stek paien til den er lett gyllen og har stivnet, ca. 30 minutter.
    4. Avkjøl paien og topp med friske bær, flytende honning og et lett melisdryss.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat