
Cottage Cheese- og kanelterte
Fristende dessertterte med cottage cheese, friske bær og kanel. Enkel og rask å tilberede til dessert eller plutselig kaffebesøk. Utviklet av TINE Inspirasjon i samarbeid med mesterkokk Tom Victor Gausdal.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Fyll:
Pynt:
Fremgangsmåte
- 1
Du trenger en springform, ca. 24 cm i diameter. Du kan eventuelt bruke 4 porsjonsformer. Forvarm stekeovnen til 180 °C.
- 2
Dekk formen med paideigen og forstek i ca. 10 minutter. Sett så varmen ned til 160 °C.
- 3
Bland ingrediensene til fyllet, og ha det i det forstekte paiskallet. Stek paien til den er lett gyllen og har stivnet, ca. 30 minutter.
- 4
Avkjøl paien og topp med friske bær, flytende honning og et lett melisdryss.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter



