
Cottage Cheese- og kanelterte
Enkel•50 min min
Fristende dessertterte med cottage cheese, friske bær og kanel. Enkel og rask å tilberede til dessert eller plutselig kaffebesøk. Utviklet av TINE Inspirasjon i samarbeid med mesterkokk Tom Victor Gausdal.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
1 stkferdig paibunn
Fyll:
-
1 begerTINE® Cottage Cheese Original (300 gram)
-
2 dlTINE® Kremfløte (evt. TINE Matfløte)
-
1 dl
-
2 stkegg
-
100 gsukker
-
2 tskanel
Pynt:
-
16 stkbringebær
-
2 ssflytende honning
-
2 ssmelis (til å drysse over)
Slik gjør du det
-
1
Du trenger en springform, ca. 24 cm i diameter. Du kan eventuelt bruke 4 porsjonsformer. Forvarm stekeovnen til 180 °C.
-
2
Dekk formen med paideigen og forstek i ca. 10 minutter. Sett så varmen ned til 160 °C.
-
3
Bland ingrediensene til fyllet, og ha det i det forstekte paiskallet. Stek paien til den er lett gyllen og har stivnet, ca. 30 minutter.
-
4
Avkjøl paien og topp med friske bær, flytende honning og et lett melisdryss.