Skip to main content
TINE Kjøkken Logo
Del

Tertebunn med sitronkrem

1t

Prøv denne friske søte finalen som dessert i løpet av helgen. Husk å sette av tid til at både krem og tertebunn skal hvile noen timer i kjøleskapet.

4.2
(36)
Tertebunn med sitronkrem

Ingredienser

Sitronkrem

4 stk
eggeplomme
50 g
sukker
100 g
sukker
0.7 dl
vann
4 plate
gelatin
1 stk
sitron

Tertebunn

300 g
hvetemel
100 g
melis
200 g
TINE® Meierismør (gjerne usaltet)
1 stk
egg

Pynt

2 dl
friske jordbær
2 dl
friske rips
100 g
sjokolade

Slik gjør du

Tertebunn

  1. Tips

    Blir det tertebunner til overs, kan du pakke de inn i plast og oppbevare de i opptil 3 uker i fryseboksen.

Pynt

  1. Tips

    Har du havreflarn eller cookies, kan dette også brukes som "bunn" for sitronkremen.

Tips

For å unngå at tertebunnen fester seg til kjevlen, er det lurt å legge plastfolie under og over tertebunnen. Da setter ikke deigen seg fast på kjevlen og du får en jevn og fin overflate.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter