Lett dessertpai med mager vaniljekesam

Lett dessertpai med mager vaniljekesam

0
58
Enkel25 min
Nydelig dessertpai fylt med krem og vaniljekesam, og toppet med friske bær. Med ferdig paibunn er desserten laget på under en halvtime!

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 1 pakke
    ferdig paibunn

Fyll

Pynt

  • 100 g
    jordbær (frosne eller ferske)
  • 100 g
    blåbær (frosne eller ferske)

Gelélokk

Slik gjør du det

  1. 1

    Forvarm stekeovnen til 180 °C. Rull deigen ut og dekk paiformen, prikk med gaffel. Sett formen kjølig i ca. 15 minutter.

  2. 2

    Stek paibunnen midt i 15-20 minutter. Avkjøl den før den fylles.

  3. 3

    Visp fløten til luftig krem. Bland forsiktig inn vaniljekesam. Ha blandingen i det stekte, avkjølte paiskallet. Pynt med bær etter eget ønske.

  4. 4

    Smelt litt Piano gelé i en kjele ved svak varme. La den avkjøles noe før du fordeler den over bærene og kremen. Etter kort tid er den stivnet igjen og paien er klar til servering.

Del denne oppskriften: