Knasende og god eplepai med friske epler og hasselnøtter. En rask og lettvint dessert etter middag.
Enkel•40 min•4 personer
Ingredienser
4 stykk eple
1 dl smeltet TINE® Meierismør
2 dl brunt sukker
1 dl hvetemel
0.25 ts salt
2.5 dl hasselnøtter
Tilbehør:
3 dl TINE® Kremfløte
Slik gjør du
1
Sett stekeovnen på 200 °C.
2
Skrell eplene og del dem i båter. Legg dem i en smurt ildfast form. Rør smør og sukker til smørkrem, tilsett mel, salt og hakkede nøtter. Fordel blandingen over eplene. Stek i ovn i ca. 30 minutter.
3
Server kaken helst lunken. Pisket krem smaker svært godt til.
Tips
Server gjerne med en kule vaniljeis.
Lagre
Skriv ut
Del
Eplepai Quebec
Enkel
40min
Knasende og god eplepai med friske epler og hasselnøtter. En rask og lettvint dessert etter middag.