Eplepai Quebec
Enkel
40min
Knasende og god eplepai med friske epler og hasselnøtter. En rask og lettvint dessert etter middag.
3.1
(94)

Ingredienser
Porsjoner
4 stk
eple
1 dl
smeltet TINE® Meierismør
2 dl
brunt sukker
1 dl
hvetemel
¼ ts
salt
2.5 dl
hasselnøtter
Tilbehør:
3 dl
Slik gjør du
- 1
Sett stekeovnen på 200 °C.
- 2
Skrell eplene og del dem i båter. Legg dem i en smurt ildfast form. Rør smør og sukker til smørkrem, tilsett mel, salt og hakkede nøtter. Fordel blandingen over eplene. Stek i ovn i ca. 30 minutter.
- 3
Server kaken helst lunken. Pisket krem smaker svært godt til.
Trykk for å vurdere oppskriften
Tips
Server gjerne med en kule vaniljeis.