Eplepai Quebec

Eplepai Quebec

Kommentarer 2
  • Enkel
  • 40 min
  • 30 min
Knasende og god eplepai med friske epler og hasselnøtter. En rask og lettvint dessert etter middag.

Antall porsjoner

Ingredienser

Utstyr

Ildfast form
4 stk epler
1 dl smeltet TINE Meierismør
2 dl brunt sukker
1 dl hvetemel
¼ ts salt
2 ½ dl hasselnøtter

Tilbehør:

3 dl TINE Kremfløte

Slik gjør du det

    1. Sett stekeovnen på 200 °C.
    2. Skrell eplene og del dem i båter. Legg dem i en smurt ildfast form. Rør smør og sukker til smørkrem, tilsett mel, salt og hakkede nøtter. Fordel blandingen over eplene. Stek i ovn i ca. 30 minutter.
    3. Server kaken helst lunken. Pisket krem smaker svært godt til.
Tips!

Server gjerne med en kule vaniljeis.

Kommentar

Kommentarer

  • Kristin

    1 år siden
    Hva kan jeg bruke for å gjre denne oppskriften glutenfri? noen tips? :)

    Kommenter  (0)

    • Annicken , Kokk og kundekonsulent

      1 år siden
      Hei kristin,

      For å gjøre denne glutenfri anbefaler jeg deg å bruker Semper glutenfritt mel istedenfor hvetemel :) God bakst!

      Kommenter  (0)


Det er mye kjærlighet i god mat