
Eplesmuldrepai
Smuldrepai er enkelt å lage og smaker kjempegodt. Her bruker vi epler men du kan også bruke rabarbra eller pærer i denne paien.

Ingredienser
Antall porsjoner
6
Fruktblanding:
Fremgangsmåte
- 1
Du trenger en ildfast form. Sett stekeovnen på 200 °C over- og undervarme.
- 2
Del frukten i biter og bland med sukker iblandet potetmel. Fordel blandingen i en form.
- 3
Ha mel, sukker og havregryn i en bolle, bruk gjerne kjøkkenmaskin. Skjær smøret i terninger. La maskinen gå slik at alt blir en grynet masse, eller bruk fingertuppene.
- 4
Dryss smulene i et jevnt lag over frukten i formen.
- 5
Stek i stekeovnen til deigen er gyllen og fruktsaften bobler opp langs kanten av formen, ca. 45 minutter.
- 6
Server paien lunken med vispet fløte, rømme eller iskrem til.
Tips
Piano Vaniljesaus smaker godt til alle fruktpaier.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter



