Sitronkake

Sitronkake med bringebær

Kommentarer 0
  • Middels
  • 60 min
  • 45 min
Lett og mettende sitronkake med cottage cheese som smaker veldig friskt og godt.

Antall porsjoner

Ingredienser

1 dl hasselnøtter
3 stk egg
4 ss sukker
¼ ts salt
½ stk sitron revet skall og saft av
2 ½ dl hvetemel
500 g TINE Cottage Cheese Original
1 dl TINE Matfløte

Tilbehør:

4 dl bringebær
1 beger Kesam® Vanilje Mager eller TINE Kesam Mager

Slik gjør du det

    1. Du trenger en rund form, 22 – 24 cm, eller ildfast form. Sett stekeovnen på 175 °C.
    2. Grovhakk nøttene. Visp egg og sukker til eggedosis. Rør i resten av ingrediensene. Hell røren i en godt smurt og strødd form. Stek midt i ovnen i ca. 45 minutter.
    3. Avkjøl kaken før du serverer den med bringebær og vaniljekesam til.
Tips!

Istedenfor cottage cheese kan du også bruke kesam. Velg bær etter smak og tilgang.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat