
Sitronkake med bringebær
Middels•60 min45 min
Lett og mettende sitronkake med cottage cheese som smaker veldig friskt og godt.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
1 dlhasselnøtter
-
3 stkegg
-
4 sssukker
-
¼ tssalt
-
½ stksitron revet skall og saft av
-
2 ½ dlhvetemel
-
500 g
-
1 dl
Tilbehør:
-
4 dlbringebær
-
1 begerKesam® Vanilje Mager eller TINE Kesam Mager
Slik gjør du det
-
1
Du trenger en rund form, 22 – 24 cm, eller ildfast form. Sett stekeovnen på 175 °C.
-
2
Grovhakk nøttene. Visp egg og sukker til eggedosis. Rør i resten av ingrediensene. Hell røren i en godt smurt og strødd form. Stek midt i ovnen i ca. 45 minutter.
-
3
Avkjøl kaken før du serverer den med bringebær og vaniljekesam til.