Prima pizza med bær og hvit sjokolade

Herlige fristelser med Cottage Cheese

Ikke alle er klar over er at Cottage Cheese er en mager ferskost, som kan brukes i uendelig mye mer enn bare salater. Når du skal lage dagens dessert er Cottage Cheese perfekt å ha i kjøleskapet. Her finner du mange spennende desserter du sikkert ikke har prøvd før.

Hørt om tilslørte blåbærpiker? 

Tilslørte blåbærpiker med cottage cheese
 
Tilslørte bondepiker er en veldig tradisjonell dessert, men vi har laget vår egen variant med blåbær. Tilslørte blåbærpiker med Cottage Cheese, er en blåbærfylt og helt nydelig dessert. Dette passer supert både som dessert, til en god frokost eller livlige barnebursdager. Hvis barna heller vil ha andre bær eller syltetøy, så har dere plutselig laget deres helt egne dessertpiker. 

Hverdagsdessert med Cottage Cheese og granola

Cottage Cheese med hjemmelaget granola
 
Granola er perfekt å bruke i en sunn og god hverdagsdessert. Har du først laget granola, kan du og familien enkelt kose dere med Cottage Cheese med hjemmelaget granola. Vil du gjøre desserten enda enklere, kan du kjøpe ferdig granola eller müsli i butikken, så slipper du å lage din egen.

Uslåelig og supergodt for deg som liker sitrus

 
Lag en sunnere og supergod dessert! Sitrusgodt er både syrlig og godt, med en uslåelig kombinasjon av Cottage Cheese og appelsin. Hvis du vil unne deg litt ekstra kos, kan du også tilsette litt hakket mørk sjokolade i denne sunnere desserten. 

Lag en kake av pizzabunn!

Ja, det er faktisk utrolig godt å lage en bærkake med ferdig pizzabunn. Lag et fyll med Cottage Cheese, friske bær, basilikum og hvit sjokolade. Her får du oppskriften på en fantastisk god dessertpizza Prima bærpizza med hvit sjokolade.

Hjemmelaget is med Cottage Cheese

 
Er dere fysne på noe utrolig enkelt og godt, som samtidig skal være litt ekstra sunt? Da bør du lage hjemmelaget is med Cottage Cheese. Hvis dere vil, kan dere fint variere med andre typer frosne bær eller frukt. Tips: Legg fersk frukt og bær i ulike skåler som tilbehør, så kan barna selv velge hva de vil ha som topping. 

Gå bananas med desserten!

 
Barn elsker også banansplitt, så hvorfor ikke gå helt bananas med desserten? Det går faktisk an å lage banansplitt med Cottage Cheese som hverdagsdessert. Legger du til masse herligheter, som Kesam® Vanilje, jordbær, hasselnøtter og honning, så må jo dette bli en stor suksess!

Del denne artikkelen