Smoothie bowl med Cottage Cheese

5 herlige måter å kickstarte dagen på

Brødskiver, smoothie bowls eller supersunne pannekaker? Vi gir deg tips til hvordan du kickstarter dagen med en enkel og næringsrik frokost.

Cottage Cheese er supergodt på brødskiva

Mange starter dagen med et par brødskiver, men de blir fort ganske ensformige og kjedelige. Hvorfor ikke gjøre dem både mer spennende og proteinrike — og samtidig få god samvittighet på kjøpet? Cottage Cheese er en fersk magerost, som smaker supergodt på brødskiva, spesielt med frisk frukt og bær eller grønnsaker. Her får du tips til pålegg som smaker godt og samtidig er sunt. Slik lager du brødblings med godt følge.
 

Kast deg på den nyeste mattrenden! 

Både i USA og Australia er Smoothie bowls den heteste mattrenden akkurat nå. Kickstart dagen med en digg Smoothie bowl med Cottage Cheese. Spis den direkte med skje fra skåla — garantert en smaksopplevelse! Tips: Tilsett chiafrø for en ekstra sunn smoothie. Chiafrø har et høyt innhold av Omega-3 fettsyrer og flerumettet fett, kostfiber og en rekke vitaminer og mineraler.
 

Supersunne bananpannekaker med Cottage Cheese

For å holde deg gående hele dagen så er det viktig med en næringsfylt og proteinrik frokost. Lag en litt annerledes og supersunn pannekake ved å putte både Cottage Cheese og blåbær i røra. Lag Bananpannekaker med Cottage Cheese og blåbær. Med sødme fra banan setter du prikken over i´en på denne frokosten. Tips: Cottage Cheese gjør at pannekakene holder seg saftige lenge, og passer perfekt til matpakka.

Fargerik bærfristelse 

Hvis du heller vil ha en lettere og fruktig start på dagen, så er en skål med fargerike frukt og bær helt fantastisk godt. Lag deg en deilig skål med Cottage Cheese med Kesam® Vanilje, frukt, bær og nøtter, til frokost, mellommåltid eller kvelds. Hell over litt flytende honning for en søtere opplevelse. Her er det bare å nyte!
 
Kjøleskapsgrøt med bringebærsaus

Dessert til frokost? 

En annen frokostfavoritt er grøt. Er du lur lager du kjøleskapsgrøt kvelden før, så lager den kalde grøten seg selv over natten i kjøleskapet, og står klar når du trenger en rask og enkel frokost. Lager du Kjøleskapsgrøt med bringebærsaus blir frokosten garantert som en festlig hverdagsdessert! 

Del denne artikkelen