
Kjøleskapsgrøt med Cottage Cheese
Enkel•15 min min
Denne kalde grøten lager seg selv over natten og er perfekt til frokost, men med bringebærsaus blir det en fest av en hverdagsdessert
Ingredienser
Antall porsjoner
-
4 dl
-
5 ss
-
1 ssflytende honning
-
2 dlhavregryn
-
2 sssolsikkekjerner
-
2 sstørkede ferske tranebær
-
4 stktørkede aprikoser
-
4 dl
-
2 dlbringebær
Slik gjør du det
-
1
Rør sammen yoghurt, cottage cheese, flytende honning, havregryn, solsikkefrø, tørket tranebær og hakkede aprikoser. Fordel i porsjonsglass, dekk med plast og la stå i kjøleskapet natten over.
-
2
Rør bringebær inn i bringebærsausen og server på toppen av kjøleskapsgrøten.
Tips
Du kan server grøten med eple, bær eller nøtter også.