Kjøleskapsgrøt med bringebærsaus

Kjøleskapsgrøt med Cottage Cheese

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 15 min
Denne kalde grøten lager seg selv over natten og er perfekt til frokost, men med bringebærsaus blir det en fest av en hverdagsdessert

Antall porsjoner

Ingredienser

4 dl TINE Yoghurt Naturell
5 ss TINE Cottage Cheese Original
1 ss flytende honning
2 dl havregryn
2 ss solsikkekjerner
2 ss tørkede ferske tranebær
4 stk tørkede aprikoser
4 dl Piano® Bringebærsaus
2 dl bringebær

Slik gjør du det

    1. Rør sammen yoghurt, cottage cheese, flytende honning, havregryn, solsikkefrø, tørket tranebær og hakkede aprikoser. Fordel i porsjonsglass, dekk med plast og la stå i kjøleskapet natten over.
    2. Rør bringebær inn i bringebærsausen og server på toppen av kjøleskapsgrøten.
      Tips!

      Du kan server grøten med eple, bær eller nøtter også.

Tips!

Det finnes mange varianter av kjøleskapsgrøt, så prøv deg fram og finn din favoritt. En hovedregel er at det skal være 2 deler væske til 1 del havregryn.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat