Kjøleskapsgrøt med Cottage Cheese
Enkel•15 min min
Denne kalde grøten lager seg selv over natten og er perfekt til frokost, men med bringebærsaus blir det en fest av en hverdagsdessert
Ingredienser
Antall porsjoner
-
4 dl
-
5 ss
-
2 dlhavregryn
Bringebærsaus
-
2 dlbringebær
-
2 sshonning
-
1 stksaften fra en lime
-
6 bladerbasilikum
-
2 sslinfrø
Slik gjør du det
-
1
Rør sammen yoghurt, cottage cheese og havregryn. Fordel i porsjonsglass, dekk til og la stå i kjøleskapet natten over.
-
2
Lag bringebærsaus ved å mose bringebær enkelt med gaffel. Tilsett honning og limesaft, og rør sammen.
Tips
Du kan server grøten med eple, bær eller nøtter også.
-
3
Topp kjøleskapsgrøten med bringebærsaus og frisk basilikum.