Oppskrift på kjøleskapsgrøt med bringebærsaus
0

Kjøleskapsgrøt med Cottage Cheese

(14)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Denne kalde grøten lager seg selv over natten og er perfekt til frokost, men med bringebærsaus blir det en fest av en hverdagsdessert

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

4 dlTINE Yoghurt Naturell
5 ssTINE Cottage Cheese Original
1 ssflytende honning
2 dlhavregryn
2 sssolsikkekjerner
2 sstørkede tranebær
4 stktørkede aprikoser
4 dlPiano Bringebærsaus
2 dlbringebær

Slik gjør du det

    1. Rør sammen yoghurt, cottage cheese, flytende honning, havregryn, solsikkefrø, tørket tranebær og hakkede aprikoser. Fordel i porsjonsglass, dekk med plast og la stå i kjøleskapet natten over.
    2. Rør bringebær inn i bringebærsausen og server på toppen av kjøleskapsgrøten.

      Tips:

      Du kan server grøten med eple, bær eller nøtter også.

Tips:

Det finnes mange varianter av kjøleskapsgrøt, så prøv deg fram og finn din favoritt. En hovedregel er at det skal være 2 deler væske til 1 del havregryn.

Kommentarer