Pannekaker med Cottage Cheese og blåbær

Pannekaker med cottage cheese og blåbær

Kommentarer 5
  • Enkel
  • 30 min
Blåbær og pannekaker er for mange det naturlige følget, men har du prøvd cottage cheese og blåbær i røra? Ikke? Det burde du! Denne oppskriften gir ca. 12 små bananpannekaker.

Ingredienser

Antall porsjoner

200 g TINE Cottage Cheese Original
2 stk store egg
1 stk banan
100 g friske blåbær
½ ts salt
1 ts bakepulver
50 g lettkokte havregryn
50 g hvetemel
1 dl Tinemelk® Lettmelk 1,2 % fett
3 ss TINE Meierismør til steking

Topping

50 g TINE Cottage Cheese Original
2 dl friske blåbær
4 ss valnøtter
4 ss honning

Slik gjør du det

    1. Bland sammen cottage cheese, egg, banan, blåbær, salt, bakepulver, havregryn, mel og melk i en foodprosessor eller hurtighakke.
    2. La røra svelle 10-15 minutter.
    3. Stek små pannekaker i en panne på middels sterk varme, bruk evt. litt smør. Når du ser små bobler på overflaten, så snur du pannekakene.
    4. Server med cottage cheese, friske blåbær, nøtter og honning.
Tips!

Bananpannekakene holde seg lenge saftig og passer utmerket i nisteboksen.  

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

  • janne

    8 måneder siden
    Kan man bruke legg cottagecheese, og hvor mange kalorier pr 100 fr?

    Kommenter  (0)

    • janne

      8 måneder siden
      Skal selvfølgelig være: LETT cottagecheese og kalorier pr 100 gr :)

      Kommenter  (0)

      • Lena Straume

        8 måneder siden
        Vi har ikke regnet ut kaloriene, men du finner det du trenger på http://www.matportalen.no/

        Kommenter  (0)


  • Synøve

    1 år siden
    Disse så gode ut! Tåler røra å bli laget kvelden i forveien, og stå i kjøleskapet over natta?

    Kommenter  (0)

    • Annicken , Kokk og kundekonsulent

      1 år siden
      Hei Synøve, Anbefaler å lage røren rett før du skal steke disse, da smaker de best og får best farge :) Lykke til og god bakst!

      Kommenter  (0)


Det er mye kjærlighet i god mat