Oppskrift på Superkjapp pizza blanca

Superkjapp pizza bianca

(16)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Italiensk pizza kan være kjappere å lage fra bunnen av enn frossenpizza. Her får du trikset som gjør det mulig å oppnå ekte steinovnspizza hjemme. Alt du trenger er en stekepanne som tåler å stå i stekeovnen.

Antall porsjoner

Ingredienser

Pizzabunn

100 ghvetemel
½ dllunkent vann
½ tssukker
1 tsolivenolje
¼ tssalt

Pizzasaus:

1 dlTINE Crème Fraîche Original
1 stkhvitløksfedd, finhakket
1 kvistpersille, finhakket
¼ tssalt
¼ tspepper

Topping

1 ½ dlJarlsberg® Original
¼ pakkerSelbu Blå
50 gmozzarella

Slik gjør du det

    1. Skru på stekeovnen, sett grillelementet på høyeste nivå. Finn frem en stekepanne som tåler å stå i stekeovnen.
  • Pizzabunn

    1. Bland alle ingrediensen til pizzabunnen sammen til en deig. Kjevle ut deigen så tynt du klarer.
  • Pizzasaus

    1. Bland Crème Fraîche med hvitløk, persille, salt og pepper.
  • Pizzatopping

    1. Riv ostene og bland sammen.
    2. Sett en stekepanne på full varme til det ryker litt av den og trekk stekepannen av platen. Ha i deigen, smør utover pizzasaus og dryss over ostene.
    3. Sett stekepanne på øverste rille i stekeovnen og stek i 3-4 minutter til osten er gylden.

Tips:

Eksperimenter med andre typer urter i Crème Fraîche og forskjellige typer ost. Kanskje kan du la gjestene dine velge selv?

Kommentarer