Krydret bønnerullade
Enkel•20 min min
Tortillawraps fylt med gode grønnsaker. Et velsmakende vegetaralternativ som passer godt til lunsj.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
2 stkmyke tortillalefser
Bønneblanding:
-
3 buntervårløk
-
2 sspersille
-
1 boksrøde og hvite kikerter eller en boks bønnemiks
-
2 sssitronsaft og/eller tabasco
-
½ tssalt
-
¼ tspepper
Tilbehør:
-
½ stkslangeagurk
-
10 ss
-
1 dlblandet salat
Slik gjør du det
-
1
Hakk vårløk og persille. Kjør sammen med kikerter/bønner, tabasco og sitronsaft i en blender/food processor. Smak til med salt og pepper. Smør bønneblandingen på lefsene.
Tilbehør:
-
2
Skjær slangeagurk i staver. Dryss på Revet Norvegia, blandet salat og slangeagurk. Rull sammen og del i 2 eller 4.
Serveringstips:
-
3
Server gjerne med en tomatsalat.