Oppskrift på Tortillapizza med kjøttdeig
0

Tortillapizza med kjøttdeig

(46)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Tortillapizza er en enkel variant av en «nesten-pizza». Denne retten passer godt i en hektisk hverdag hvis man har liten tid til å lage pizzadeig fra bunnen av.

Antall porsjoner

Ingredienser

1 ssTINE Meierismør til steking
200 gkjøttdeig
¼ tssalt
¼ tspepper
8 stksmå tortillalefser
12 ssferdig pastasaus
200 gTINE Revet Ost Original
8 stkcherrytomater

Slik gjør du det

    1. Sett stekeovnen på 200 °C, eller 180 °C varmluft. Smelt smøret i en stekepanne og stek kjøttdeigen på middels varme. Krydre med salt og pepper.
    2. Legg tortillaene på et stekebrett med bakepapir, og fordel pastasausen på tortillaene.
    3. Fordel osten, og så den ferdig stekte kjøttdeigen på tortillaene. Del tomatene i to, og legg to halve tomater på hver tortilla.
    4. Sett stekebrettet midt i ovnen, og stek tortillapizzaene i sju minutter.

Tips:

Dette er en slik rett som gir et utall av varianter. Har du rester i kjøleskapet er det mye som passer på tortillapizza. Biter av ferdig stekt kylling, kjøttboller, skiver av kjøttkaker, pølsebiter eller ferdig kokte grønnsaker. Prøv deg frem.

Kommentarer