Tortillapizza med kjøttdeig

(56)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Tortillapizza er en enkel variant av en «nesten-pizza». Denne retten passer godt i en hektisk hverdag hvis man har liten tid til å lage pizzadeig fra bunnen av.

Antall porsjoner

Ingredienser

1 ssTINE Meierismør til steking
200 gkjøttdeig
¼ tssalt
¼ tspepper
8 stksmå tortillalefser
12 ssferdig pastasaus
200 gTINE Revet Ost Original
8 stkcherrytomater
 Les kommentarer (0) Legg i handleliste

Slik gjør du det

    1. Sett stekeovnen på 200 °C, eller 180 °C varmluft. Smelt smøret i en stekepanne og stek kjøttdeigen på middels varme. Krydre med salt og pepper.
    2. Legg tortillaene på et stekebrett med bakepapir, og fordel pastasausen på tortillaene.

      Tips:

      Bytt gjerne ut pastasaus med ferdig salsa. Det gir en ekstra «sting» i smaken.

    3. Fordel osten, og så den ferdig stekte kjøttdeigen på tortillaene. Del tomatene i to, og legg to halve tomater på hver tortilla.
    4. Sett stekebrettet midt i ovnen, og stek tortillapizzaene i sju minutter.

Tips:

Dette er en slik rett som gir et utall av varianter. Har du rester i kjøleskapet er det mye som passer på tortillapizza. Biter av ferdig stekt kylling, kjøttboller, skiver av kjøttkaker, pølsebiter eller ferdig kokte grønnsaker. Prøv deg frem.

Kommentarer

  Legg til kommentar