Tortillapizza med kjøttdeig
Enkel•30 min min
Tortillapizza er en enkel variant av en «nesten-pizza». Denne retten passer godt i en hektisk hverdag hvis man har liten tid til å lage pizzadeig fra bunnen av.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
1 ssTINE® Meierismør til steking
-
200 gkjøttdeig
-
¼ tssalt
-
¼ tspepper
-
8 stksmå tortillalefser
-
12 ssferdig pastasaus
-
200 g
-
8 stkcherrytomater
Slik gjør du det
-
1
Sett stekeovnen på 200 °C, eller 180 °C varmluft. Smelt smøret i en stekepanne og stek kjøttdeigen på middels varme. Krydre med salt og pepper.
-
2
Legg tortillaene på et stekebrett med bakepapir, og fordel pastasausen på tortillaene.
Tips
Bytt gjerne ut pastasaus med ferdig salsa. Det gir en ekstra «sting» i smaken.
-
3
Fordel osten, og så den ferdig stekte kjøttdeigen på tortillaene. Del tomatene i to, og legg to halve tomater på hver tortilla.
-
4
Sett stekebrettet midt i ovnen, og stek tortillapizzaene i sju minutter.