Tortillapizza med kjøttdeig

Tortillapizza med kjøttdeig

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 30 min
Tortillapizza er en enkel variant av en «nesten-pizza». Denne retten passer godt i en hektisk hverdag hvis man har liten tid til å lage pizzadeig fra bunnen av.

Antall porsjoner

Ingredienser

1 ss TINE Meierismør til steking
200 g kjøttdeig
¼ ts salt
¼ ts pepper
8 stk små tortillalefser
12 ss ferdig pastasaus
200 g TINE Revet Ost Original
8 stk cherrytomater

Slik gjør du det

    1. Sett stekeovnen på 200 °C, eller 180 °C varmluft. Smelt smøret i en stekepanne og stek kjøttdeigen på middels varme. Krydre med salt og pepper.
    2. Legg tortillaene på et stekebrett med bakepapir, og fordel pastasausen på tortillaene.
      Tips!

      Bytt gjerne ut pastasaus med ferdig salsa. Det gir en ekstra «sting» i smaken.

    3. Fordel osten, og så den ferdig stekte kjøttdeigen på tortillaene. Del tomatene i to, og legg to halve tomater på hver tortilla.
    4. Sett stekebrettet midt i ovnen, og stek tortillapizzaene i sju minutter.
Tips!

Dette er en slik rett som gir et utall av varianter. Har du rester i kjøleskapet er det mye som passer på tortillapizza. Biter av ferdig stekt kylling, kjøttboller, skiver av kjøttkaker, pølsebiter eller ferdig kokte grønnsaker. Prøv deg frem.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat