Tortillapizza med kjøttdeig

Tortillapizza med kjøttdeig

0
64
Enkel30 min
Tortillapizza er en enkel variant av en «nesten-pizza». Denne retten passer godt i en hektisk hverdag hvis man har liten tid til å lage pizzadeig fra bunnen av.

Ingredienser

Antall porsjoner

Slik gjør du det

  1. 1

    Sett stekeovnen på 200 °C, eller 180 °C varmluft. Smelt smøret i en stekepanne og stek kjøttdeigen på middels varme. Krydre med salt og pepper.

  2. 2

    Legg tortillaene på et stekebrett med bakepapir, og fordel pastasausen på tortillaene.

    Tips

    Bytt gjerne ut pastasaus med ferdig salsa. Det gir en ekstra «sting» i smaken.

  3. 3

    Fordel osten, og så den ferdig stekte kjøttdeigen på tortillaene. Del tomatene i to, og legg to halve tomater på hver tortilla.

  4. 4

    Sett stekebrettet midt i ovnen, og stek tortillapizzaene i sju minutter.

Tips

Dette er en slik rett som gir et utall av varianter. Har du rester i kjøleskapet er det mye som passer på tortillapizza. Biter av ferdig stekt kylling, kjøttboller, skiver av kjøttkaker, pølsebiter eller ferdig kokte grønnsaker. Prøv deg frem.

Del denne oppskriften: