Minipizza med skinke og rømmedipp
Enkel•15 min5 min
Minipizza laget med polarbrød eller pitabrød er både barnevennlig og kjapt. På en-to-tre står middagen på bordet til vill jubel.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
6 stkPolarbrød
-
6 sspizzasaus
-
12 stkcherrytomater
-
1 stkpaprika
-
100 gkokt skinke
-
4 sssorte oliven i skiver
-
4 dl
Rømmedipp
-
2 dl
-
2 sshakkede urter f.eks. oregano, gressløk eller persille
-
¼ tssalt
-
¼ tspepper
Slik gjør du det
-
1
Sett ovnen på 220 °C. Legg polarbrød utover et stekebrett dekket med bakepapir. Del tomater i to og paprika i biter.
-
2
Smør polarbrød med pizzasaus og topp med skinke, oliven, revet ost, paprikabiter og/eller cherrytomater. Stek i ovnen i 5 minutter til osten er smeltet.
Tips
La alle få bestemme selv hva de vil ha på sin minipizza.
-
3
Rør sammen rømme og friske urter, og smak til med salt og pepper. Server rømmedippen til minipizzaene.