Minipizza med skinke og rømmedipp

Minipizza med skinke og rømmedipp

0
11
Enkel15 min
Minipizza laget med polarbrød eller pitabrød er både barnevennlig og kjapt. På en-to-tre står middagen på bordet til vill jubel.

Ingredienser

Antall porsjoner

Rømmedipp

  • 2 dl
  • 2 ss
    hakkede urter f.eks. oregano, gressløk eller persille
  • ¼ ts
    salt
  • ¼ ts
    pepper

Slik gjør du det

  1. 1

    Sett ovnen på 220 °C. Legg polarbrød utover et stekebrett dekket med bakepapir. Del tomater i to og paprika i biter.

  2. 2

    Smør polarbrød med pizzasaus og topp med skinke, oliven, revet ost, paprikabiter og/eller cherrytomater. Stek i ovnen i 5 minutter til osten er smeltet.

    Tips

    La alle få bestemme selv hva de vil ha på sin minipizza.

  3. 3

    Rør sammen rømme og friske urter, og smak til med salt og pepper. Server rømmedippen til minipizzaene.

Tips

Minipizza er favorittmat laget i en fei. Bruk pitabrød, tacolefser eller polarbrød, og topp gjerne minipizza med rester av kjøttpålegg eller pølser fra middagen.

Del denne oppskriften: