Minipizza med skinke og rømmedipp

Minipizza med skinke og rømmedipp

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 15 min
  • 5 min
Minipizza laget med polarbrød eller pitabrød er både barnevennlig og kjapt. På en-to-tre står middagen på bordet til vill jubel.

Ingredienser

Antall porsjoner

6 stk Polarbrød
6 ss pizzasaus
12 stk cherrytomater
1 stk paprika
100 g kokt skinke
4 ss sorte oliven i skiver
4 dl TINE Revet Ost Original

Rømmedipp

2 dl TINE Lettrømme 18 %
2 ss hakkede urter f.eks. oregano, gressløk eller persille
¼ ts salt
¼ ts pepper

Slik gjør du det

    1. Sett ovnen på 220 °C. Legg polarbrød utover et stekebrett dekket med bakepapir. Del tomater i to og paprika i biter.
    2. Smør polarbrød med pizzasaus og topp med skinke, oliven, revet ost, paprikabiter og/eller cherrytomater. Stek i ovnen i 5 minutter til osten er smeltet.
      Tips!

      La alle få bestemme selv hva de vil ha på sin minipizza.

    3. Rør sammen rømme og friske urter, og smak til med salt og pepper. Server rømmedippen til minipizzaene.
Tips!

Minipizza er favorittmat laget i en fei. Bruk pitabrød, tacolefser eller polarbrød, og topp gjerne minipizza med rester av kjøttpålegg eller pølser fra middagen.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat