5 middagstips til en bedre livsstil

Ønsker du å spise sunnere, men synes det er vanskelig å finne litt sunnere alternativer? Her er løsningen.

Det er enklere enn du tror å lage middagen litt sunnere. MatSans® har samlet mange supergode, og litt sunnere, middagsoppskrifter. Smak deg fram til din favoritt her: Litt sunnere middager.

Er du sulten på en litt sunnere hverdag? Her er fem gode råd du bør ta med deg på veien:

1. Unngå jojo-slanking

Mange som vil spise sunnere kutter ut all nei-mat ved å følge et strengt kostholdsregime. Etter et par måneder blir man derfor lei, mister motivasjonen og går tilbake til gamle vaner. Kjenner du deg igjen? Derfor er det lurt å starte i det små, og gjøre mindre endringer. Enkle triks og justeringer er alt som skal til for at dine favorittmiddager skal bli litt sunnere.

Oppskrift på Gulrotsuppe

2. Rendyrk favorittene

Er det én eller flere grønnsaker du liker bedre enn andre? Da er det lurt å la grønnsaksfavoritter spille hovedrollen i middagen. Har du for eksempel en forkjærlighet for gulrøtter? Lag deg en deilig kremet gulrotsuppeUlike typer grønnsaksupper er midt i blinken hvis du er en av dem som vurderer å innføre en kjøttfri dag i uken.

Oppskrift på Kylling, ris og grønnsaker

3. Litt sunnere

Tenk grønnere, grovere og magrere! Kesam Mager er et godt alternativ som passer perfekt til både laks og kylling. Lyst på noe litt sunnere og veldig godt? Kombinér saftig kylling med karriris, blomkål og brokkoli.

4. Bli inspirert!

Tom for middagsideer? På Instagram er det lett å bli inspirert til retter man vil like. Eller du kan bruke MatSans®, Norges smarteste oppskriftstjeneste, som lærer seg hva du liker og kan være din hemmelige venn når middagsnøden er størst! Bruk to klikk på å registrere deg nå, slik at den kan tilby deg en verden av fantastiske og litt sunnere middager som du og kroppen din kommer til å elske!

Å lage middagen litt sunnere skal være et enkelt valg, og på den måten bli en del av dine faste middagsvaner. Bruk to klikk på å registrere deg, så er du i gang! La deg inspirere her.

5. Kosemat i helgen

Men du – husk at å leve litt sunnere betyr ikke at du ikke kan kose deg med maten! Alt med måte! Når du får lyst til å kose deg litt ekstra, finner du mye digg kosemat på MatSans®, enten det er til fredagskvelden eller familiemiddagen på søndag. Bon appétit!

Kommentarer

  Legg til kommentar