
Svinefilet med soppsaus
Svinefilet med soppsaus er en enkel og smakfull oppskrift som passer like godt til hverdags som til helgemiddag.

Ingredienser
Antall porsjoner
Potet:
Soppsaus:
Tilbehør
Fremgangsmåte
- 1
Vask potet godt og kok møre, i 20-30 minutter.
Svinefilet:
- 2
Skjær svinefilet i ca. 2 cm tykke skiver. Skjær sjampinjong i skiver. Varm litt smør i en panne og fres sopp på svak varme.
- 3
Ta soppen opp, brun filetskivene i resten av smøret på sterkere varme. Senk varmen og la kjøttet bli gjennomstekt. Ta kjøttet opp og hold det varmt.
Soppsaus:
- 4
Legg soppen tilbake i stekepannen, spe på med vann og buljong. La det koke ca. 5 minutter. Bland i timian og crème fraîche.
Tilbehør:
- 5
Del brokkolien i buketter og kok i 6-8 minutter. Pynt retten med fersk timian.
Tips
Hvis du bruker 2 dl TINE Matyoghurt istedenfor crème fraîche, blander du inn 1 ss hvetemel. Da vil den ikke skille seg. La det koke opp igjen.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter



